Да ли знате ко је заиста Саша Радуловић?

БЕОГРАД – Покрет „Доста је било Саше Радуловића тврди да се бори против партијског запошљавања, приватних факултета и диплома, непотизма, партократије и залаже за смањење броја запослених у јавном сектору. Међутим, да ли је заиста тако и да ли Радуловић „спасилац“ како га чланови његове интересне групе представљају?

На листама „Доста је било“ у читавој Србији налазе се кандидати који су све супротно од онога што Радуловић тврди да заступа. Тако нпр. на листи у Новом Саду Радуловић на листи има политичке прелетаче, људе који су дипломе набавили на приватним факултетима а лажно се представљају или су добили радна места или имали друге користи од бављења политиком:

Данијела Костић, кандидаткиња за одборницу у Скупштини града Новог Сада под редним бројем 3, запослена је у Управи Града Новог Сада за време владавине СНС, 2014. године, у време док је Саша Радуловић био министар. Живко Куријачки, син Арсена Куријачког, кандидат за одборника у Скупштини града Новог Сада под редним бројем 7, завршио је приватни економски факултет, а на фејсбук страници пише да завршио Економски факултет Универзитета у Новом Саду.  Арсен Куријачки, кандидат за посланика у Скупштини АП Војводине под редним бројем 6, је најобичнији политички прелетач, некадашњи је високи функционер ДСС, посланик у Скупштини АП Војводине, одборник у Скупштини града Новог Сада, начелник Јужнобачког округа у време владавине ДСС. На пролазном месту на изборној листи за Скупштину АП Војводине. Светлана Козић, кандидаткиња за посланицу у Скупштини АП Војводине под редним бројем 1, власница приватне фирме која је од Општине Кикинда добила да реализује пројекат мониторинга и компарације услова пословања предузетништва. Исто тако, њено удружење грађана добило је од града бесплатан локал за сувенирницу на 3 године. Овај уговор је продужен и добила је још већи локал.

 

СНС им средио излазак на изборе у Новом Саду

 

Ова група људи није била у стању да попуни формуларе и прикупи потребне потписе за изборе у АП Војводини и Граду Новом Саду. Уз помоћ политичке преваре и сумњивих судских одлука, дато им је да се кандидују на изборима ван правила која важе за све остале политичке партије.

Како да владају државом и нашим животима ако нису у стању да испуне формуларе?

 

Радуловић је Вучићев кадар

 

Саша Радуловић је био Вучићев министар. Да ли си сигуран да после избора опет неће сарађивати са Вучићем?

 

Да ли ће Радуловић и Србију да уведе у стечај?

 

Саша Радуловић је стечајни управник. Да ли желиш да државу води човек који уме само да гаси фирме? Да ли после Томе гробара за председника, треба да добијемо Радуловића, стечајног управника, за премијера Републике Србије?

 

Радуловић заговара неолиберални капитализам

 

Радуловић је човек који се отворено залаже за најгори и најсуровији облик неолибералне политике. За њега је сваки државни апарат терет који треба укинути.
Да ли ти желиш државу без бесплатног здравственог осигурања, државу која нема институције, нема јавни сервис?  Да ли треба да нам све телевизије личе на Пинк и сличне телевизије?

 

 

ИЗВОР: Космопол