ЖИГ ЗВИЈЕРИ ПОНОВО – реците слободно да сам луд, али прочитајте пажљиво!

  • Већ годинама упозоравам, по цијени да будем проглашен лудаком, да ћемо ускоро бити жигосани „жигом звијери“ који је најављен у Јовановом откровењу. Знам да сам због тога више пута проглашаван: лудаком, теоретичаром завјере, вјерским фанатиком итд, али ја нисам ништа од тога него само појединац који има храбрости да отворених очију гледа у свијет око себе

 

Јованово откровење, последњи дио Новог завјета, помињао сам већ у мом првом роману, али сам доследно упозорио на долазеће догађаје тек у роману Рањени вук 2.

Било је то давно, прије више од десет година, па премда је роман читан и чуо сам мишљење многих читалаца, нико није коментарисао упозорење да ћемо ускоро бити жигосани чиповима, као што су те године када је роман објављен, били жигосани пси у Швајцарској гдје већ годинама живим.

Написао сам и неколико текстова који су објављивани у интернетским листовима, али и даље имам утисак да врло мало људи озбиљно схвата опасност премда је она већ више него уочљива.

 https://zekaonica.blogspot.com/2016/06/blog-post_30.html

 http://borbazaveru.info/content/view/9386/47/

 Питам се: да ли је могуће да смо толико успавани и да не видимо оно што је очигледно, или пак многи виде исто што и ја и сматрају да је боље да ћуте?

Ја не могу да ћутим ни по цијени да, како рекох, будем назван ружним именима, али спреман сам и на много горе, ако успијем да мојим писањем пробудим барем неколицину квалитетних људи.

Све је немогуће пробудити, али ако се пробуде они који су људи, а не треба покушавати будити интелигентне животиње, које су у човјечанству много бројније од људи, биће лако за собом повести и њих јер они, односно оне, свеједно не размишљају својим главама, него дозвољавају да неко други размишља.

Масовни медији су постигли оно што се чинило немогућим и претворили човјечанство у сиву безличну масу конзумената који се предају својим најнижим поривима и живе онако како им се поручује са малог екрана. Глупост је постала свеопшта, па је „господарима“ посао олакшан.

Госоподари су исти они који су испланирали да нас у скоријој будућности све обиљеже као стоку, а онда одреде ко смије и може даље да живи, а ко ће бити проглашен бескорисном изјелицом хране, како то понекад каже велики „филантроп“ Бил Гејтс.

https://de.euronews.com/2018/12/27/schwedenmikrochipsunterderhautsollendaslebendermenschenerleichtern

  

Пробудите се!!!!

 

Миодраг Лукић

 „Die Diktatoren Hitler und Stalin, so gefährlich sie gewesen sein mögen, hatten ein Gesicht und man wusste, gegen wen man zu kämpfen hatte. Der heutige Diktator hat kein Gesicht, er ist in einem Labyrinth, und dafür, wogegen man bei ihm zu kämpfen hätte, fehlt der Wegweiser …“ Ajduk…