Зашто Језуити не дају Македонцима да се зову Македонци?

Слушамо већ годинама да грчка влада не дозвољава употребу имена “Mакедонија”. Без обзира да ли ми на југ гледали као на стару Србију или не, ово питање, се никада у нашим медијима није разјашњавало.

 

 

Пише: др мед. Јасмина Вучић-Пеев

Табу.

Грци кажу, ради се о заштити њиховог културног добра. Да ли је то баш тако или се ради о нечем другом?

Да видимо прво, ко је уистину био тај Александар Македонски који и мртав више вреди него цео један народ, жив, здрав и поносан? Очиглeдно је био Македонац, и сачувао је своје македонско име кроз миленијуме.

У чемy је проблем? Да можда не би неко у западном, необразованом свету могао да помисли да је Велики Алeксандар Македонски словенског порекла? Е, то би било катастрофално за ватиканске језуите који се преко немачких универзитета диктирали управо то образовање, историјско. Име Aлександра Македонског, мора да се штити. Док се оно штити, цео један живи народ треба да се одрекне свог имена. Страшна, нечувена превара се крије иза свих тих “дипломатских игара” које су ипак врло провидне.

Ако је Алeксандар Македонски био Македонац онда народ Македоније не сме да се зове Македонцимa? Значи, с тиме би пала цела античка историја базирана на слави Грчке?

ДА.

Да ли би можда требала да падне?

Мислим да би морала. Одмах.

Према професору Анатолију Кљосову, генетичару, сви нађени костури палеолита и неолита по Европи су словенског порекла и имају типични научну ознаку: R1a1!. По целој Европи. То значи да су пре 10 000 Словени/Срби насељавали све европске просторе. Гени не лажy. Наука не лаже, ако историчари лажу.

Не само Александар Македонски него и Илијада и Одисеја су срБске. Како би могле бити грчкe кад је грчки језик тек 500 година после Хомера овладао егејским просторима?

Да – Александар Македонски је био Србин, Македонац, и говорио je срБски. Није био Грк. О томе се ради.

Са тиме пада цела западна, германска лажна пирамида измишљотима. Свет би најзад могао да разуме, шта се дешавало на овим просторима и ко је прави непријатељ људског рода. Ко пласира лажи? Ко спречава Истину за засија? Ко нам то отима из срца Косово?

Нећемо ли један пут заувек затворити уста ватиканским језуитским лажовима? Зар није време да се карте отворе? Медицина говори док политичари и историчари ћуте.

Зашто Србија ћути? Зашто не брани своје у Македонији?

Цео свет би нам позавидео на Истини која би засијала. Знало би се ко су преваранти, лажови, насилници и геноцидни терористи.

Не смемо да ћутимо.

 

 

 

ИЗВОР: КМ новине