Викиликс: Астронаут тражио састанак с Обамом због ванземаљаца

Шта Ватикан зна о ванземаљцима? Да ли нам прети свемирски рат?

 

 

svemirski-brod

Foto: Thinkstock

 

То су питања о којима је један бивши астронаут желео да разговара с Обаминим саветником Џоном Подестом, стоји у мејловима које је у петак објавио Викиликс.

Хаковани мејлови већ су привукли велику пажњу, јер садрже делове говора Хилари Клинтон.

Међутим, два документа су фокусирана на присуство ванземаљаца у близини Земље. Реч је о мејловима које је саветнику Подести послао бивши астронаут Едгар Мичел, шести човек који је ходао Месецом током Аполло 14 мисије 1971.

Он је писао 18. јануара прошле године тражећи хитан састанак на ком ће се разговарати о томе како ће влада представити јавности ванземаљске облике живота и нулту енергију – наводну ванземаљску технологију за коју је Мичел веровао да може да се користи као извор бесконачне бесплатне енергије за нашу планету.

У то време Подеста је радио у Обаминој администрацији. Отишао је недуго потом.

Мејл је указивао да би састанку требало да присуствује и један Мичелов колега, како би “нас информисао о ватиканским сазнањима о ванземаљској интелигенцији”.

Након што је напустио свемирски програм, Мичел је основао Институт неоетичких наука посвећен разоткривању тајни људског ума. Он је врло отворено говорио о свом уверењу да су Земљу годинама посећивали ванземаљци и да се подаци о НЛО-има крију од јавности.

Мичел је вероватно ступио у контакт с Подестом, зато што је овај био заинтересован за исте теме и критиковао владу због тога што крије информације од народа.

У другом мејлу астронаут је писао о “ненасилним интелигентним ванземаљцима који нам помажу да добијемо енергију нулте тачке на Земљи” и да они неће толерисати било какво војно насиље на Земљи или у свемиру”.

Мичел је умро у фебруару ове године, а Подеста је сада у кампањи Хилари Клинтон. Није познато да ли је икада одговорио на мејлове, али је за Јаху рекао да се није видео с Мичелом.

 

 

ИЗВОР: Huffington Post, Б92