“ВИЈЕСТИ УМЕТА” о нападу у Сарајеву: Ово је само почетак проливања крви!

  • Убијена су два војника од којих је један Србин, прави невјерник, а други Бошњак, муртед (отпадник од вјере)”, наводе “Вијести умета”

 

Исламистички портал “Вијести умета” објавио је да је убиство двојице припадника Оружаних снага БиХ “само почетак проливања крви која ће тећи прљавим улицама БиХ и Европе све док се застава тевхида не завијори широм цијеле Европе и шире”.

Уз прослављајући наслов Почело је – Убијена два војника БиХ, а неколико рањено, хвала Алаху, овај радикални исламистички портал напомиње да су упозоравали “да ће Европом тећи крв, посебно Босном и да је оно што долази горе и горчије”.

“И ето га, десило се, убијена су два прљава војника која су се борила за национализам и тагуте и бранили државу и владу која им никакво добро није донијела. Убијена су два војника од којих је један Србин, прави невјерник, а други Бошњак, муртед (отпадник од вјере)”, наводе “Вијести умета”.

Овај радикални портал позива “омладину ислама, мевлиде и муџахиде у Босни” да крену да убијају “тагуте, муртеде и невјернике” у својим државама, посебно у БиХ.

“Крените браћо, они су слаби и јадни, поуздајте се у Алаха и крените Алаховом благодати. Убијајте њихове тагутске прљаве војнике гдје год можете, не дајте им мира, нека њихова прљава крв тече улицама Босне и Европе”, наводе “Вијести умета”.

Вехабија Енес Омерагић (34) синоћ је у терористичком нападу убио припаднике Оружаних снага БиХ Армина (Муриса) Салкића и Недељка (Душана) Радића.

Приликом напада Омерагић је узвикивао “Алаху екбер”. Вехабија је послије напада извршио самоубиство.

 

 

ИЗВОР: Прессрс