Усклађени догађаји на Косову и Метохији са покушајем рушења председника Додика

Ванредно саопштење за јавност СНП – Избор је наш

 

  • Заузимање Газивода на Косову и Метохији од стране тзв. РОСУ је смишљен и усклађен план како би се предсједник Србије Александар Вучић приморао да се одрекне Републике Српске и њеног предсједника Милорада Додика, а онда и да призна тзв. независно Косово

 

Предсједнику Вучићу, по информацијама којим располаже СНП – Избор је наш, је пријећено, у смислу да се не укључује у изборе у Републици Српској и да не дође на отварање Болнице „Србија“ у Источном Сарајево, које је већ било договорено за 6. октобар о.г.

На такав начин би се лакше реализовао план САД-а и Велике Британије који подразумијева прво рушење предсједника Додика а онда и укидање Републике Српске.

Покрет сматра да Србија треба искористити ову комплексну и тешку ситуацију, коју она није изазвала, тако што ће Бриселске преговоре прогласити пропалим стављајући аргументовано сву кривицу на руководство тзв. независног Косова. Тим чином се Косово и Метохија, само по себи, враћа у Савјет безбиједности УН-а и Резолуцију 1244. Сада Србија треба показати жељу и снагу како би се неспорно видјело да подржава Републику Српску и све оне политичаре који раде на одбрани Српске и на тај начин спријече евентуално дешавање „обојене револуције“ у Српској. Власт у Србији се мора бринути за Српску и мора бити укључена у сва позитивна дешавања у њој. Политичарима у Србији не смију бити избори у Њемачкој, Италији, САД, Великој Британији или Русији бити важнији од избора у Српкој.

Бања Лука,

29.09.2018.

 

Предсједник Покрета

Дане Чанковић