У ЕВРОПУ СУ СТИГЛИ НОВИ ВАРВАРИ

Едуард-Лимонов

Едуард Лимонов,

писац и политичар (Москва)

 У ЕВРОПИ СЕ МОГУ ПОЈАВИТИ НОВЕ ФОРМЕ ЖИВОТА НАРОДА У КОЈИМА НЕЋЕ БИТИ МЕСТА ЗА ЕВРОПЉАНЕ

 

 

  • Немачка канцеларка, свима нама са малих екрана позната телевизијска жена, изгледа све лошије, њено лице се прекрило сенкама. Она покушава да нешто смисли, да спаси своју земљу, јер варвари на будимпештанској железничкој станици вичу: Germany!“. Они не вичу: „Европа!“
  • Фрау Меркел инсистира да све земље ЕУ учествују у борби са несрећом која је задесила Стари континент. Тражи да европске земље приме своје квоте варвара. Али, квоте не наилазе на разумевање у источноевропским земљама које тек што су ступиле у ЕУ. Те земље се могу разумети јер нису оне разориле државност Ирака, Либије и Авганистана, нити оне сада разбијају државност Сирије, а нису извеле ни упад у Мали… А управо из тих земаља које су разорили Европљани у Европу стижу варвари
  • Цео „бордел“ су направиле старе европске државе: Италија, Француска и Велика Британија, а са њима и европска space-колонија САД са њеним англосаксонским  – Канадом, Аустралијом…
  • Европљани нису очекивали овакав однос према себи. Они стоје беспомоћни, са опуштеним рукама. Дрхте од страха. Отуда гласине да су међу мигрантима бојовници Исламске државе. Узалуд канцеларка Меркел проповеда идеју квота за мигранте. Јер, варваре чак ни Аустрија не задовољава
  • Долазак варвара је – казна за то што су Европљани хиљаду година разарали Блиски Исток, Азију и Африку. Нека се зато присете својих подвига: крсташких ратова, присилне христијанизације целих континената и колонизације под изговором да колонијама доносе прогрес. А ево сада: и „ратова за људска права“ – под изговором да их шире по целој планети
 

НИЧЕГА сличног није било од времена Велике сеобе народа између IV и V века наше ере, када су из Азије у Европу стигле мрачне гомиле неугледних и непријатних племена – Германи и Хуни.

Европљани поскакују попут риба на усијаном роштиљу. У њихов тихи дом упали су јаки, мишићави варвари жељни живота. Већина њих су мушкарци. Прича се да је мушкараца међу њима – 90 одсто.

Круже чак гласине да су са избеглицама – претварајући се да су избеглице – у Европу стигле око 4.000 бораца Исламске државе.

Да ли су то у страху опет велике очи или су ти борци заиста послати у Европу? Ако су уистину стигли- они ће се потрудити да ускоро разбуцају старицу Европу.

Али, и да није Исламске државе – не може се рећи да варвари имају мирољубиве намере. Многи од њих не крију: „Сваки од нас ће имати петоро деце. Већ кроз једну генерацију ће Европљани бити мањина у Европи“.

Ову варијанту европске будућности подржавају и сами Европљани. Веома познати француски писац, Мишел Велбек, објавио је у јануару роман „Потчињавање“ у којем је представио Француску као државу која је добровољно постала муслиманска земља, па обрасла џамијама.

Бројност варвара убија у појам Европљане. Од почетка ове године, у Европу их је већ стигло преко 350.000, а до краја године се предвиђа да ће та бројка достићи милион.

Немачка канцеларка, свима нама са малих екрана позната телевизијска жена, изгледа све лошије, њено лице се прекрило сенкама. Она покушава да нешто смисли, да спаси своју земљу, јер варвари на будимпештанској железничкој станици вичу: Germany!“. Они не вичу: „Европа!“.

Фрау Меркел инсистира да све земље ЕУ учествују у борби са несрећом која је задесила Стари континент. Тражи да европске земље приме своје квоте варвара.

Идеја квота није наишла на разумевање код нових Европљана, у источноевропским земљама које тек што су ступиле у ЕУ.

Те земље се могу разумети јер нису оне разориле државност Ирака, Либије и Авганистана, нити оне сада разбијају државност Сирије, а нису извеле ни упад у Мали… А управо из тих земаља које су разорили Европљани у Европу стижу варвари.

Цео „бордел“ су направиле старе европске државе: Италија, Француска и Велика Британија, а са њима и европска space-колонија САД са њеним англосаксонским  – Канадом, Аустралијом…

Дакле: сами сте криви! Све сте то сами направили!

Жалите се на саме себе ако нови

„…свирепи Хуни
по џеповима лешева буду копали,
 Спаљивали градове и у цркве утеривали коње,
И роштиљали месо беле браће!…“
 

До меса можда неће доћи, али ни та претпоставка не изгледа сасвим невероватно.

Осврнимо се уназад.

Чим су СССР погубили његови либерали, Запад, који се ослободио супарника, почео је да дивља. У Европи и САД нестао је страх од одмазде, па су почели да се понашају онако како им је диктирала прилично злобна идеологија европоцентризма.

Ако је у време биполарног света колико толико био суздржан, са смрћу СССР – Запад се поново препустио свом омиљеном занату потчињавања себи непослушних држава-партија.

Сам од себе се појавио феномен „ратова за људска права“ (термин је мој).

То изгледа овако.

Изабере се нека земља (пожељно без атомског оружја да би била сигурно разорена, али без пружања озбиљнијег отпора). Зато су изабрали Ирак и у њена упадали два пута.

Да би се то лакше извело, пропагандисти су шефа изабране државе претварали у суровог тиранина предвиђеног за клање. Таквим диктаторима су проглашени већ безуби Садам Хусеин и Муамер Гадафи, а сада диктатора праве од Башара Асада.

Разарање државности њихових држава довело је до тешког хаоса и дезинтеграције социјалних и економских веза. Зато и није никакво чудо што су су милиони становника земаља са разбијеном државношћу навалили у Европу. Они функционишу у складу са текстом добро познате рекламе: „Онда ми долазимо вама!“.

Само, Европљани нису очекивали такав однос према себи. Они стоје беспомоћни, са опуштеним рукама. Дрхте од страха. Отуда гласине да су међу мигрантима бојовници Исламске државе.

Узалуд канцеларка Меркел проповеда идеју квота за мигранте. Јер, варваре чак ни Аустрија не задовољава.

Долазак варвара је – казна за то што су Европљани хиљаду година разарали Блиски Исток, Азију и Африку. Нека се зато присете својих подвига: Крсташких ратова, присилне христијанизације целих континената и колонизације под изговором да колонијама доносе прогрес. А ево сада: и „ратова за људска права“ – под изговором да их шире по целој планети.

Све сте то натворили, господо! Такве несреће сте другима направили да вас је сустигла заслужена казна!

А варвари ће мало „прочергарити“ вашим земљама, тако да ће се из данашњег хаоса родити нове форме постојања земаља и народа.

Можда у тим новим формама државности за вас неће бити места.

Варваре можете ставити под наводнике, а и не морате…

 

 

ИЗВОР: Факти