ТРАГЕДИЈА СЛОВЕНА У УКРАЈИНИ: У школама девојчице уче како да се понашају као проститутке

  • У једној од школа Николајева после предавања о сиди ученицима је подељена брошура «О правилима безбедног понашања за девојчице које се баве секс-бизнисом» (читај проституцијом)

О овој својеврсној трагедији Словена у савременој Украјини новинарима су рекли родитељи ученица поменуте школе.

Када су новинари истражили овај несвакидашњи догађај дошло су до података да су представници једне од локалних друштвених организација замолили руководство школе «да одрже предавање о заштити од сиде». Управа школе је дозволила.

Скандал је настао када су предавачи после предавања присутним ученицима поделили брошуру «како сачувати живот ако се бавиш секс-бизнисом», јер је «секс-бизнис» модернизовани појам за бављење проституцијом, преноси портал katyusha.org.

 

 

У брошури се каже: «Ти си изабрала веома опасну професију, међутим ако се будеш придржавала ових упутстава имаш шансе да доживиш дубоку старост…».

 

 

Осим општепознатих правила о методама контрацепције у брошури се дају савети «за сваки дан». На пример, како наплатити услуге клијенту, како се договорити са колегиницама о сигналима за помоћ, те на којим местима «пружати секс услуге».

 

 

Од «обојене револуције» у Украјини се под плаштом демократизације свашта догађа, али понајвише пљачка државне имовине (деиндустријализација), сиромашење становништва, његово исељавање према Русији и Европској унији и, између осталог, невероватни размах проституције. На мапама Евроазије, Украјина се често именује као «велики бордел».

Осталим Словенима ово треба да буде наук шта бива «када се ухвате у коло за западним демонима», те да пруже помоћ поробљеној браћи да се коначно ослободе овог зла.

 

ИЗВОР: Центар академске речи