ТАЈНИ ЖИВОТ МЕРИЛИН МОНРО, ХОЛИВУДСКОГ РОБА КОНТРОЛИСАНОГ УМА (2)

У другом делу овог дводелног чланка, погледаћемо завршетак каријере Мерилин Монро и околности њене смрти, које су типичне за жртву контроле ума. Такође ћемо истражити њено наслеђе у опскурном МК Ултра подземљу и како је она постала симбол програмa „Монарх“ у Холивуду. Напомена: Препоручује се да прво прочитате први део чланка.

У првом делу ове серије чланака описана је скривена страна детињства Мерилин Монро и њени почеци у индустрији забаве. Док је Meрилин Монро представљала слику гламурозног секс симбола, стварност њеног свакодневног живота била је прилично супротна томе: она је била контролисана, злостављана, искоришћавана, па чак и трауматизована од стране различитих руководилаца док је живела у условима налик затворским. Њена тешка ситуација полако доводи до потпуног менталног слома и када је очигледно изгубила сваку даљу сврху за оне који су је контролисали, изгубила је живот под врло чудним околностима.

Монро наслеђе живи, међутим, на неки начин, и данас је релевантније него икада у индустрији забаве… али из погрешних разлога. Сада у Великој Британији постоји велики број контролисаних робова, а они иза сцене су учинили Мерилин Монро врхунским симболом Бета програмирања (О МК ултра програму контроле ума више можете прочитати овде) . Данас има неколико Мерилин Монро у Холивуду, сви су пројектована привлачна слика и сви су били подвргнути истој контроли и мучењу као и Монрова. И сви се повезују са Монро у исто време или у неком другомтренутку у њиховој каријери. Да ли је то случајност? Ако прочитате серију чланака Симболичне слике месеца, вероватно знате да се употреба Монроине слике често понавља по одређеном обрасцу код славних личности… превише често да би била чиста случајност.

Погледајмо њене крај каријере, околности њене смрти као и како њену слику експлоатише данашња индустрија Илумината.

Председнички модел

 

На врхунцу своје каријере, Мерилин се повезала са најмоћнијом фигуром у свету: председником Сједињених Америчких Држава, Џоном Ф. Кенедијем. Док неки историчари класификују њихов однос као “аферу”, истраживачи „Монарх“ контроле ума тврде да је она заправо „Председнички модел“ – највиши “ниво” робова Бета програмирања који су припремљениза “сервисирање” председника.

Уколико је то истина, постојање председничких модела представља прилично забрињавајући концепт, који доказује моћ и важност „Монарх“ контроле ума у елитним круговима.

„”Председничке моделе” наводно су користили велики забављачи и политичари као играчке: оне су биле лутке контролисаног ума, програмиране за извођење различитих радњи на захтев њихових “руковалаца”. Наводно Мерилин Монро је била први „Монарх“ роб који је постигао статус славне личности. За оне који нису упознати са појмом “Председнички модел”, упутићу их на књигу „Контрола Кенди Џонс“ од Доналда Баина и Лонг Џон Нејбел-а. Како се наводи, Лонг Џон Нејбел, радијска личност Њујорка педесетих и седамдесетих година прошлог века, открио је путем хипнозе да је његова супруга Кенди Џонс била жртва управо оваквог пројекта контроле ума, једна од многих МК-УЛТРА робова, програмираних од стране “психијатара” ЦИА, које су користили високи званичници за своје потребе, између осталог су коришћене као муле за пренос дроге и курира за пренос порука за ову огромну мрежу морално дефектних моћника. У овом погледу се више тога појавило у последњих неколико година у виду сличних оптужби, које су широко распрострањене преко интернета, као и врло контроверзне књиге као нпр. „Trance Formation in America“ – „Стање транса у Америци“ од Марка Филипса и Кејти О’Брајен, у којима гђа О’Брајен износи сопствене узнемирујуће приче о злоупотреби МК-УЛТРА и Монарх програма.” – Адам Горитли, “Тумачење Кјубрикових „Широко затворених очију„”.

Према истраживачима контроле ума, Мерилин је била први “високо профилни” председнички модел, што је била ситуација која је захтевала од њених руковалаца да врше екстремну контролу над оним што је говорила и чинила у јавности.

“Прекинули су Мерилинин сваки контакт са спољним светом како би осигурали да њихова контрола ума функционише. Бојали су се да би се нешто могло погрешити са првим председничким робом који је могао бити веома видљив – препознатљив у јавности” – Фриц Спрингмајер, Формула Илумината за стварање роба контролисаног ума.

monroe4

Мерилин пева “Срећан рођендан господине председниче” ЏФК 19. маја 1962. године. У овом историјском моменту у историји САД, Монро пева председнику заводничким гласом док носи тесно уз кожу припијену одећу на нагом телу. Када неко познаје “скривену страну историје”, овај догађај је заправо Бета програмирани роб, који пева председнику кога опслужује, на очиглед целог света.

Робови високог ранга често се идентификују с драгим камењем и камењем како би идентификовали свој статус. Председнички модели су наводно идентификовани дијамантима.

“За бона фиде и сигнале препознавања, „Монарх“ робови носе дијаманте како би се означили као Председнички модели. (…) Смарагди значе дрогу, рубини значе проституцију, дијаманти (имитација дијаманата) – Председнички модел.” – Ибид.

monroe-blondes

У филму “Господа више воле плавуше”, Монрова је отпевала “Дијаманти су најбољи пријатељ девојке”. Да ли је та песма имала двоструко значење?

Важна чињеница: хаљина коју је Монрова носила док је певала “Срећан рођендан господине председниче” садржао је више од 2500 лажних дијаманата. Да ли је то био начин да се она идентификује као Председнички модел? Једно је сигурно, иза осмеха и дијаманата, ствари су биле изузетно горке за Мерилин током тог временског периода. Заправо, тај председнички наступ је заправо био један од њених последњих наступа, јер је пронађена мртва мање од три месеца касније.

Спори нервни слом

 

Последњи месеци Мерилиног живота карактерисали су њено ненормално понашање, чудне анегдоте и неколико “интимних” веза са високо позиционираним особама. Док је све више показивала знаке озбиљних душевних поремећаја, имала је и везе са неколико мушкараца (ЏФК, његов брат Бобби Кеннеди, Марлон Брандо итд.) а, према биографији „Мерилин Монро: Моја мала тајна“од Тони Џериса, такође и са неким женама.

Као Бета роба, користили су је и људи из индустрије. У књизи Џун ДиМађа (June DiMaggio): „Мерилин, Џо и ја“, аутор описује како је била присиљена да опслужује старце и да је морала потпуно да се одвоји од стварности (важан аспект МК програма) како би била у стању да прође кроз те одвратне ствари.

“Мерилин није могла да дозволи себи осећања у ситуацији када је била присиљена да спава са избораним старцима како би опстала у послу. Морала је да се заштити виртуелним искључивањем (емоција) током тог времена – као да игра улогу, како би се уклонила из ужаса те ситуације. Када су ови високо рангирани, пребогати могули поседовали њено тело и душу, она није могла да дозволи себи свој живот. Било је ситуација, рекла ми је, када би дошла кући исцрпљена од тешког снимања, неки утицајни старац би је назвао телефоном и она би се најежила од тога. Након неких од тих ужаса, она би дошла код нас и остала под нашим тушем по сат или више. Хтела је да спере са себе то страшно искуство које је морала да издржи “. – Џун ДиМађо, „Мерилин, Џо и ја“.

У последњим месецима њеног живота, Мерилин је наводно било веома тешко да ради и њено понашање је бринулооне који су је видели. Током снимања последњег завршеног филма “The Misfits“ (Неприлагоени), Монро се разболела од “озбиљне болести” која никада није откривена, али ју је наводно лечио… психијатар. Другим речима, контрола ума.

“Монро је била често болесна и неспособна да наступа, и без утицаја др. Гринсона, наставила је са конзумирањем таблета за спавање и алкохола. Посетилац снимања, Сузан Страсберг, касније је описала Монрову као “смртно повређену на одређени начин”, а у августу су Монрову одвезли у Лос Анђелес где је десет дана била хоспитализована. Новине су јављале да је била на ивици смрти, иако природа њене болести није откривена. Лоуела Парсонс је писала у колумни у новинама да је Монрова била “веома болесна девојка, много болеснија него што се на први поглед види” и открила да ју је лечио психијатар.” – Википедиа, “Мерилин Монро”.

Године 1962. Мерилин је почела да снима „Something’s Got to Give“(Потребно је нешто дати), али је била толико болесна и непоуздана да ју је на крају отпустио и тужио Студио 20. сентури Фокс за пола милиона долара. Филмски продуцент Хенри Вајнштајн изјавио је да је Мирилинино понашање током снимања било ужасавајуће:

“Веома мали број људи доживљава терорисање. Сви ми доживљавамо анксиозност, несрећу, љубавне трагедије, али то је био чист примални терор.” – Антони Саммерс, “Богиња”

Ваинштаин је приметио да Мерилин нема редовно “лоше дане” или промене расположења. Осећала је “чист примални ужас” – нешто што робови контроле ума, која се заснива на трауми, често искусе.

monroe5

“Последња сесија”

 

Крајем јуна 1962. године, Мерилин је направила низ фотографија са фотографом Бертом Стерном за Вог магазин. Шест недеља касније, пронађена је мртва. Постоји нешто забрињавајуће код тих слика јер показују сензуалну, али Монрову која ипак стари, пијану и са очима које су некако изгубиле свој сјај. Без обзира да ли је било намерно или не, ова фотосесија је симболична из неколико разлога.

У Стерновој књизи  „Последња сесија“, фотограф је одабрао да укључи слике које је Мерилин прецртала, јер их је сматрала незадовољавајућим. Сада знајући да ће бити “прецртана” неколико недеља касније, вероватно зато што су је њени руковаоци сматрали „незадовољавајућом“, постоји нешто пророчанско у њима.

monroe6

Знајући шта ће јој се десити после пар недеља, овај црвени вео на њеном лицу и ове затворене очи могу симболично приказати жртвовање Мерилин од стране индустрије.

monroe7

Снимање фотографија је одржано у хотелу Бел Аир и, наводно, у ваздуху се осећало доста алкохола. Такође је било гласина да су Мерилин и фотограф постали “интимни” током сесије.

Ова фотографија која је снимљена у најтежем периоду њеног живота – након “спонтаног побачаја”, развода, присилног одвођења на психијатријско одељење и свих врста злостављања, такође ће се запамтити као најинтимнија и она која највише открива о њој. Како је Мерилинин живот постајао све тежи, постајала је и све сензуалнија – управо како се и програмирају Бета робови. Међутим, као и остали МК робови, није прешла 40 година.

Њена смрт

Мерилин Монро је мртву пронашао њен психијатар Ралф Гринсон у њеној спаваћој соби 5. августа 1962. године. Док је смрт била класификована као “вероватно самоубиство” због “акутног тровања барбитуратом”, то је и даље једна од најдискутабилнијих теорија завере свих времена. Заиста постоји велики број чињеница који указују на убиство, али истина о њеној смрти никада није била званично саопштена. Од Мерилинине смрти, велики број различитих познатих личности изгубио је живот под сличним околностима. За оне који су свесни мрачне стране индустрије забаве, модус операнди (начин рада) окултне елите постао је прилично јасан.

У случају Мерилин, докази су прилично запањујући. У ствари, толико је доказа уништено да је тешко не поверовати у прикривање. Џек Клемонс, први официр Лос Анђелеске Полиције, који је истраживао место смрти, уврштен је у списак оних који тврде да верују да је убијена. Многи други детективи кажу исто, али никакве оптужбе за убиство нису поднете.

Три особе су биле присутне у Мерилининој кући у време њене смрти: њена домаћица Јунис Мари, њен психијатар др. Ралф Гринсон и њен интерниста др. Хајман Ингелберг. Истрага око Мерилинине смрти открила је да је др Гринсон позвао полицију више од сат времена након што је др Ингелберг прогласио мртвом. Понашање тројице присутних на лицу места описано је као “непредвидиво”. Ево делова званичних временских оквира догађаја те судбинске ноћи.

19. – 19.15.: Џо ДиМађио Јуниор, син безбол играча Џоа ДиМађиа (бивши пасторак Монрове) телефонира јој о његовој раскинутој веридби са девојком у Сан Дијегу. ДиМађио Мл. је рекао приликом испитивања да је Монрова звучала весело и раздрагано. На дужности са маринцима у Калифорнији, ДиМађио је могао да одреди време позива јер је гледао седму утакмицу Балтиморе Ориолес-Лос Анђелес Анђелс која се играла у Балтимору. Према евиденцији игре, одвијала се седма четвртина између 22 и 22:15 часова источног дневног времена; тако је Монрова примила позив око 7 часова по калифорнијском времену.

19:30-19:45: Питер Лофорд (зет председника Кеннедија) телефонира Монровој да је позове на вечеру у његовој кући, позивницом коју је она одбила раније тог дана. Према Лофорду, говор Монрове био је нејасан и постајао је све неразумљивији. Након што га поздравља, разговор се нагло прекида. Лофорд покушава поново да је позове, али прима заузет сигнал. Телефонски записи показују да је ово последњи телефонски позив који је Монрова примила те ноћи на главној телефонској линији.

20:00 : Лофорд телефонира Јунис Мареи, која спава у гостинској кући Монрове, на другој линији пита је да ли хоће да је провери. После неколико секунди, Мареи се враћа на телефон и каже Лофорду да је у реду. Неубеђен, Лофорд ће покушавати целу ноћ да ступи у контакт са Монровом. Лофорд телефонира свом пријатељу и адвокату Милтону А. “Микију” Рудину, али му је овај саветовао да се држи даље од куће Монрове, како би избегао било какву јавну срамоту која би могла бити последица стања Монрове, која је била под дејством.

22:00.: Домаћица Јунис Мареи шета поред врата спаваће собе Монрове, а касније сведочи да је видела светло испод врата, али је одлучила да не узнемирава Монрову.

03:00 ујутру: Јунис Мареи зове Мерилининог личног психијатра, др Гринсона, на другој телефонској линији, како не може да пробуди Монрову. Сигурна је да је нешто није није у реду након што је погледала у прозор њене спаваће собе која је имала решетке.

03:40 ујутру: Др. Гринсон стиже и покушава да отвори врата, али не успева. Гледа кроз француске прозоре напољу и види Монрову како лежи на кревету како држи телефон и очигледно је да је мртва. Разбија стакло да отвори закључана врата и проверава је. Позива др Хајмана Ингелберга. Постоје неке спекулације да је хитна помоћ могла бити позвана у кућу Монрове у том тренутку и касније је отпуштена.

4:30 ујутру: Позивају полицију која стиже убрзо након тога. Два доктора и Мареи одговарају на питања и указују на време смрти да се догодило око 12:30 часова ујутру. Полиција запажа да је соба изузетно уредна и да је на кревету чист чаршав. Они тврде да је Марејева прала чаршаве када су стигли. Полиција напомиње да на ноћном столу стоји неколико бочица за пилуле, али у соби нема средстава за са којим би попила таблете, јер нема чаша са водом и вода се искључује. Монрова је позната по томе што је пила пилуле са водом чак и када је пила, да би их лакше прогутала. Касније је пронађена чаша на поду поред кревета, али полиција тврди да није била тамо када је у соби вршен претрес.

5:40 ујутру: Погребник Ги Хокет стиже и напомиње да стање укочености тела након смрти указује на време смрти између 21:30 и 23:30 часова. Време је касније промењено како би одговарало изјавама сведока.

6.00 ујутру: Мареи мења своју причу и сада каже да се вратила у кревет у поноћ и само позвала доктора Гринсона када се пробудила у 3 часова ујутро и приметила да је светло још увијек упаљено. Оба доктора такође мењају своје исказе и сада тврде да је Монрова умрла око 3:50 ујутру. Полиција је напоменула да је изјава Марејеве прилично неконзистентна и изузетно нејасна и она ће више пута променити причу. Упркос томе што је кључни сведок, Мареи путује у Европу и није више поново испитивана. – Википедиа, “Смрт Мерилин Монро”

Сумирајмо неке чудне догађаје који су се догодили те ноћи: полицију су позвали након више од сат времена након што је Монрова пронађена мртва; просторију је очистила служавка и постељина је замењена након што је пронађена мртва; у њеној соби било је више бочица за пилуле, али без чаше са водом; касније је на поду нађена чаша, али није била тамо када је соба први пут претресана; време смрти које су сведоци навели, промењено је неколико пута. Коначно, сведок (и могући осумњичени), Јунис Мареи напушта земљу и никада више није испитана.

monroe8

Бочице са пилулама пронађене су поред тела Монрове.

 

Околности око обдукције Монрове такође су изузетно сумњиве, јер закључак најважнијих извештаја јасно показује да гутање таблета није узрок смрти. Штавише, чини се да се ради о јасним напорима да се потисну сви докази који би могли довести до истинског узрока смрти Монрове.

“Патолог, др. Томас Ногучи, није могао пронаћи никакав траг капсула, праха или типичних промена боје изазваног Нембуталом у стомаку или цревима Монрове, што указује да дроге које су је убиле нису прогутане. Уколико би их Монрова узела у одређеном временском периоду (што би могло узроковати непостојање остатака исте), она би умрла пре него што би одређена количина ушла у њен крвоток. Монрова је пронађена како лежи лицем надоле. Постојали су и докази о цијанози, индикација да је смрт била врло брза. Ногучи је затражио од токсиколога преглед крви, јетре, бубрега, желуца, урина и црева, што би открило управо како су дроге ушле у систем Монрове. Међутим, токсиколог, након испитивања крви, није веровао да треба проверити друге органе, тако да су многи органи уништени без испитивања. Ногучи је касније тражио узорке, али су нестале медицинске фотографије, слајдови тих органа који су прегледани и испитани узорци на којима су видљиве модрице на телу, што онемогућава истраживање узрока смрти.

Токсиколошки извештај указује на висок ниво Нембутала (38-66 капсула) и хлорал хидрата (14-23 таблета) у крви Монрове. Утврђен ниво био је довољан да убије више од 10 људи. Испитивање тела искључило је интравенску инјекцију као извор лекова. Обдуцент Др. Теодор Карфи надгледао  је целу  аутопсију. Поред узрока смрти као што је наведено на умрлици, резултати никада нису објављени у јавности и није сачуван никакав запис о налазима.” – Ибид.

Британски новинар Антони Самерс је 1985. године истражио околности око смрти Монрове. Успео је да добије интервју са служавком Јунис Мареи за извештавање за ББЦ. Она је случајно признала неке чињенице које су указале на њу.

“За програм ББЦ-а Јунис Мареи је у почетку поновила исту причу коју је рекла Роберту Слацеру 1973. године, а полицији 1962. године. Она је очигледно приметила да је екипа камера почела да се пакује и онда рекла: “Зашто, у мојим годинама, још увек морам да покривам ову ствар?” Није знала да јој је микрофон је још увек био укључен. Мареи је потврдила да је Монрова познавала Кенедија. Добровољно је рекла да у ноћи смрти глумице: “Када је доктор дошао, није била мртва.” Мареи је умрла 1994. године, али није открила остале детаље”. – Ибид.

Упркос свим овим чињеницама, истина о Мерилининој смрти још није изашла на видело. Као што је случај и са многим другим смртним случајевима познатих личности, постоји вео тајне који је обавија и мало одговора на питања. Другим речима, одговара профилу типичног атентата окултне елите која има моћ да онемогућава полицију да открива истину.

Неки истраживачи су покушали да одреде ко је подстакао убиство. Неки наводе Кенедијеве, ЦИА, њене психологе или неке друге особе. Можда је паметније  вратити се уназад и погледати ширу слику: већина људи око Монрове била је део истог система. Није било ниједне особе која је одлучила да је убије, она је била МК роб ком је “одузета слобода”. Као и многи други за њом, била је славна особа која је искоришћавана док је била корисна и елиминисана оног тренутка када је њен програм почео да се урушава.

“Дубље значење је да су сви „Монарх“робови потрошни уколико пређу граничну старост, а многе од ових жртава наводно су “одбачене” на такав начин након што достигну одређени узраст и након што више нису пожељне као проститутке/робови, или уколико се у неким случајевима њихово програмирање ослободи и почну се сматрати “ризиком””. – Оп. Цит. Лаку ноћ.

Симбол Бета програмирања у данашњој индустрији забаве.

 

Док је Мерилин Монро брзо постала „појава већа од живота“ која представља све оно што је секси и гламурозно у Холивуду, такође је у мрачном МК-Ултра свету,постала симбол Бета програмирања у Холивуду. Данас, више него икада, многе младе старлете истакнуте у индустрији забаве иду Мерилининим корацима – као да је све испланирано за њих. Манипулисане руковаоцима, оне се попну  до славе и богатства, али то иде и кроз контролу ума на основу трауме, злостављања, искоришћавања, нервне сломовеа понекад и рану смрт. У свим случајевима, ове познате личности отелотворавају Мерилин Монро у једној фази њихове каријере, као да је то болесни захтев МК луткара, којима је важно да идентификују своје робове пред бесловеснимним масама. Колико филмова или фотографија са водећим звездама “каналишу” Мерилин Монро? Превише је случајности. У неким случајевима, сличност није само естетска. Ево неколико примера.

Мадона, први и најпознатији МК ултра, Бета “секси мачкица” (sex kitten) роб, као Мерилин Монро.

madonna-marilyn-monroe
madonna as-marilyn-monroe
Бритни Спирс

Један од најочигледнијих случајева контроле ума у данашњој индустрији забаве је Бритни Спирс. Од њеног детињства као Мускетара до адолесценције, живећи под строгим надзором свог оца и вереника (тј. њени руковаоци), Бритни су увек пажљиво пратиле моћне фигуре. Као и многи други робови, она је прошла кроз нервне сломове, употребу дрога и често је описана као “дрогирани зомби” од својих најближих.

 

britney monroe

Бритни овде “каналише” Мерилинин изглед платинасте плавуше. Њене руке су везане што може представљати њен статус у индустрији забаве.

britney monroe1

У свом сценском наступу, Бритни поново представља чувену лепршаву хаљину Монрове.

Бритни је, наводно, “опседнута” Монровом. Према Вондервал-у (Wonderwall), Бритни захтева да јој колекција ДВД-ова Мерилин Монро буде доступна у свим хотелским собама. Редовно посећује Мерилинин гроб и жели да буде сахрањена на истом гробљу. Да ли су Бета робови програмирани да се клањају Мерилин?

Ана-Никол Смит (Anna-Nicole Smith)

Живот Ане-Никол Смит био је веома сличан трагичном крају Монрове. Позната по својим облинама и својим имиџом “глупе плавуше” коју је Монрова популаризовала, њен живот у центру пажње био је типичан за Бета роба. У последњим годинама свог живота, била је у вези са својим адвокатом Хауардом К. Стерном – који је више деловао као МК руководилац него муж. На овом видео снимку (које сам првобитно објавио у чланку кад су Инсајдери изложили ружну страну индустрије забаве), видимо да Анна-Никол показује чудно понашање… сасвим могуће да је укључен програмирани алтер – друга личност. Тужну сцену снима Стерн, који је изгледа покренуо епизоду.

Ана-Никол је такође морала да проживи неке невероватно трауматичне догађаје. На пример, 2006. године, одмах након што је родила своју кћерку, њен 20-годишњи син је дошао да је посети… и мистериозно је погинуо у њеној болничкој соби. Узрок његове смрти никада није разјашњен, али, као и обично, разлог који дају масовни медији су “дрога”. Да ли је то била жртва окултне елите да би се Бета роб, Ана-Никол Смит трауматизовала? Једно је сигурно, тај догађај је у потпуности променио остатак њеног живота. (Имајте на уму да је Монро изгубила две нерођене бебе и тврдила да су их неидентификоване особе “одузеле од ње”).

Мање од три недеље након смрти њеног сина, Ана-Никол “се заветовала ” свом руковаоцу Хауарду К. Стерну у незваничној церемонији. Пет месеци касније, Смит је пронађена мртва у хотелској соби на Флориди. Изгубила је живот у 39. години због “комбинације дрога”. Укратко, сличност Смит са Монровом није била само физичка, она је била програмирана да одживи  Мерилинин живот.

 

monroe-nicole-lg

 

Ана-Никол Смит упонаваљању сцене из Монроиног филма “Господа више воле  плавуше”.

 

monroe-nicole-1

 

Једна од бројних прилика кад Смит изгледа исто као Монро.

Друге Бета програмиране славне личности као Монро.

Ево и других личности са Бета ликовима које су повезане са Мерилин Монро:

 

monroe-lindsey-1

 

Линдси Лохан је поново снимила фотографије „Последње сесије“ са истим фотографом Бертом Стерном.

 

monroe-lindsey-2

 

Као и Монро, Лохан је секс симбол чије често одвођење у центре за рехабилитацију (или можда репрограмирање) и ненормално понашање подсећају на нервни слом Монрове.

 

monroe-megan-1

 

Меган Фокс представља књигу о Мерилин Монро док приказује њену Монро тетоважу.

 

Од тада је Фокс, међутим, уклонила ту тетоважу. Она је у интервјуу изјавила: “Ја је скидам. То је негативан лик, јер је патила од поремећаја личности и била је биполарна. Не желим да привлачим ту негативну енергију у свом животу. Ја сам прочитала сваку књигу која је икада написана о Мерилин Монро, и могу да завршим тако јер се стално борим са идејом да мислим да сам личност на граници – или да се стално борим са благим схизофренијама. Дефинитивно мислим да имам неку врсту менталног проблема, а нисам прецизирала шта је то.”

Да ли је схватила истину о Монровој и о ономе што она представља у МК Ултра индустрији забаве?

 

monroe-katy1

 

Кети Пери се дефинитивно користи за промовисање Илуминатске агенде – укључујући симболизам Бета програмирања. Овде је представљена као Монро са масонским шаховским шаблоном у позадини.

 

monroe-cortney1

 

Као што је речено у претходним чланцима, Кортни Стоден има све карактеристике Бета роба. Удала се за свог руковаоца када је имала 16 година… док је он  имао 51 годину.

Њени видео снимци приказују све оно што представљају Бета мачкице и вишеструке личности.

 

monroe-niky

 

Ники Минај често имитира изглед Мерилин Монро.

 

monroe-lanadelray

 

У њеном видеу “Национална химна”, Лана дел Реи је реконструисала Монроин “Срећан рођендан господине Председниче”. Слике на многим њеним видео записима алудирају на Бета програмирање.

 

monroe-lanadelray1

 

Лана Дел Реј стоји испред слике Мерилин Монро.

Иако је нормално да познате личности буду инспирисане звездом као што је Мерилин Монро, њен имиџ систематски користе звезде  које промовишуагенду Илумината. Као и други симболи описани на овом сајту, симбол Монрове се користи да се представи присуство Бета програмирања у популарној култури.

У закључку

У овој дводелној серији чланака видели смо младост, каријеру, смрт и наслеђе Мерилин Монро. У свим овим фазама, живот Монрове био је обележен траумом, злостављањем и контролом ума. Као жртва Бета програмирања, када није радила на неком пројекту, она је буквално ишла „од руке до руке“за своје “интимне услуге”. На крају свог живота, Мерилин је била ЏФК-ов председнички модел, што је била ситуација која је могла да експлодира уколико би се открила јавности. Обоје су умрли убрзо након тога у околностима које и даље остају изузетно тајновите и сумњиве.

Чак и након смрти Монрове, њен изглед наставља упорно да се користи да би идентификовао оне који иду стопама и истим системом који је контролисао читав њен живот. Зашто најпознатије лличности у нашој поп култури често завршавају своје животе трагично? Да ли зато што је у индустрији забаве нешто страшно погрешно?

Пустићу да сама Мерилин Монро да коначни закључак: “Холивуд је место где вам плаћају 50.000 долара за пољубац и 50 центи за душу” – Marilyn Monroe

Извор: https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/the-hidden-life-of-marilyn-monroe-the-original-hollywood-mind-control-slave-part-ii/

Превод: Сузана Анђелковић, Православна породица, новембар 2017.

 

ПРЕУЗЕТО СА ПОРТАЛА: Православна породица