Шта Срби највише траже на Гуглу

Кориснике Гугла из Бугарске, Литваније, Украјине и Аустрије највише занима цена проститутки, а Албанце интересује колико кошта операција носа.

Гугл нас најбоље познаје, он има одговор на сва наша питања, чак предвиђа шта желимо да га питамо. А помоћу ове “аутоцомплете” функције, портал “фиxр.цом”, који се бави проценама цена, открива шта људи највише претражују на Гуглу када су у питању цене производа и услуга у разним деловима света.

Велики део Јужне Америке интересује цена проституције, у Мексику липосукције, а у Чилеу цена кокаина. Јапанце највише интересује колико кошта лубеница, а Иранци пак претражују цене бубрега. Људи са Блиског истока претражују цене из луксузног асортимана, а у Арапским Емиратима претражује се цена скупоцених аутомобила.

Кад су у питању афричке државе, највише се претражују цене горива и нафте. А када је у питању Мауританија у западној Африци, људе највише интересује цена људског робља. Људе на Новом Зеланду највише занима цена вазектомије, а Аустралијанце вештачка оплодња.

Људе у Русији највише занима колико кошта лет МИГ-ом,   кроасан у Француској, аутомобили у Немачкој, скупоцени сатови у Швајцарској, кафа у Хрватској. А кориснике интернета у Бугарској, Литванији, Украјини и Аустрији највише интересује цена проститутки. Албанце интересују цене операције носа, а Скандинавце највише занимају цене факултета и износи школарине.

И на самом крају Србе највише занимају цене пива.

 

 

ИЗВОР: 24sata.hr