ШТА КРИЈЕ РЕЗОЛУЦИЈА: Срби силоватељи, Србија у ланцима, пропаст Републике Српске!

Резолуција о Сребреници, чије усвајање у Савјету безбједности форсира Велика Британија, која је и сам аутор текста, износи најбруталније лажи о Србима и злочинима у БиХ. Прочитајте шта заиста пише у тексту и због чега она никако не би смјела бити усвојена!

Чак 35 пута се у спорном тексту чији је аутор Велика Британија помиње ријеч геноцид који су, наравно, починили Срби над Бошњацима, а у њему се даље каже:

– Опште је познато да су Срби током рата у Босни, а посебно у рејону Сребренице, силовали и сексуално злостављали десетине хиљада жена, дјевојака, мушкараца и жена – наводи се у овој резолуцији!

Усвајање овог документа, очекивано, из све снаге подржава и чувена холивудска дива Анђелина Џоли.

Када се у међународним размјерама помене Сребреница – јасно је да се ради о притиску на Србе! Сребреничка лаж коришћена је за припрему терена за агресију на Србију и окупацију Косова 1999, као и за оправдање западне политике изазивања ратова на простору бивше Југославије, односно за стварање косовске квазидржаве. И то је тек мали дио терена на ком је коришћена НАТО сребреничка артиљерија, пише портал Телеграф.рс.

Политички аналитичар Драгомир Анђелковић о овом проблему каже:

– Сада се она поново довлачи на позиције. Ради се о резолуцији коју припрема Лондон, а намијењена је за усвајање у УН. Планира се да се њом 11. јул прогласи за свјетски дан – како се тврди – “сјећања на више од 8.000 Бошњака које су српске снаге убиле 1995″. Ту се ради о безочној лажи. Није јасно ко и на који начин стоји иза ликвидације неколико стотина муслиманских војника, а прича о масакру над готово десет хиљада ненаоружаних људи најцрња је пропаганда. Но, сада ће се од нас захтијевати да дефинитивно прихватимо да се на нивоу ОУН озваничи сребреничка лаж.

Како Анђелковић тврди, ово је убиство Српства:

Предстојећа резолуција о Сребреници је тест наше спремности на безусловну капитулацију. Ако је “потпишемо” нема више Српства. Оно ће убрзо бити сведено на сакато србијанство. Значи, немамо куд. Морамо да се одупремо и активно је одбијемо. Иначе нисмо достојни ни својих предака, ни српског имена. Тим прије што наш отпор не би представљао самоубиство. Свијет се већ доста промијенио. Русија, Кина и многе друге државе изашле су на црту евроатлантским глобалним агресорима и спремне су да нам помогну. Али нико неће бити већи Србин од Срба. Због тога се од нас очекује да клекнемо пред резолуцијом о Сребреници и умјесто да затражимо руску и кинеску подршку за њено блокирање у ОУН, те силе замолимо да јој се не противе. Тако би наши непријатељи постигли перверзан резултат: убиство Српства рукама Срба! Нашим потенцијалним савезницима би једино остало да са презиром то посматрају!

 

 

ИЗВОР: Прессрс