СРПСКА ВЕРТИКАЛА – ДР СТОЈКОВИЋ: Нећемо дозволити присилно вакцинисање деце

др Јована Стојковић

председник Одбора за здравље покрета “СРПСКА ВЕРТИКАЛА”

Окупација наше државе достиже неслућене размере! Поред државне отимачине и распродаје, безалтернативног срљања у амбис звани Европска унија, усклађивања наших закона са наднационалним институцијама по сваку цену, а против воље већинског становништва у Србији, колонијална управа и агенти мултинационалних корпорација у белом врше недопустиву узурпацију родитељских права у Србији! Преко својих медијских кербера свакодневно се врши понижавање родитеља који одбијају вакцинацију своје деце уз зулумћарске претње одузимањем деце. Истовремено, информисаним и мислећим родитељима не даје се ниједан смислен и артикулисан одговор поводом ове контраверзне медицинске интервенције која постаје безалтернативна.

Док су широм Европе, актуелно у Италији и Пољској, милиони људи на улицама борећи се за основно људско право неповредивости физичког идентитета, које је загарантавaно и Уставом Републике Србије, српском народу се објашњава да је необразован, глуп и зао, а деци нуди „људско право“ избора пола којем ће да припадају и сексуалног партнера.  Заговорници и лобисти обавезне, а заправо присилне вакцинације, су редом, неки чак и по сопственом признању, финансирани од стране фармацеутских кућа или им каријере и радна места директно зависе од политичке коректности по овом питању. Са друге стране, лекарима који се сећају лекарске етике,  принципа информисаног пристанка и правила  „primum non nocere” прети се одузимањем лекарске лиценце, због става о недопустивости присилне вакцинације!

 

 

Слепо веровање препорукама Светске здравствене организације чије кампање вакцинације финансира Бил Гејтс једнако је рационално као и веровање прве пратиље на избору за мис да Уједињене нације чувају мир у свету. На страну што те “препоруке” у Србији постају обавеза.

Ако постоји народ који је везан за своје потомство, то је српски народ. Ако постоји родитељ који је спреман у сваком тренутку да жртвује сопствени живот за одбрану свог детета, то је српски родитељ. Можда је то “мајмунска” љубав, али Срби нису покусни мајмуни!

СРПСКА ВЕРТИКАЛА  за слободу избора!