СРБИ, ЧУВАЈТЕ СЕ – АНТЕ ГОТОВИНА на Космету као саветник!

Анте Готовина, Туђманов генерал који је 1995. године командовао геноцидном акцијом „Олуја“ у којој је убијено 2.000 и протерано више од 250.000 Срба, са шефовима ОВК већ три месеца припрема детаљни оперативни план за напад на север Косова и Метохије.

 

 

 

 

Српске тајне службе дошле су до шокантних сазнања да Готовина активно учествује у планирању војно-полицијске акције којом би већ овог лета требало освојити север Косова и етнички очистити тамошње Србе!

За овој прљави посао, како се тврди, косовски премијер је Готовини из црног фонда исплатио 500.000 евра у кешу! Готовина би у успешно изведеној инвазији на север српске покрајне требало да добије и „бонус“ од још пола милиона евра!

Анте Готовина, који је од новембра прошле године посебни саветник министра одбране Хрватске, од тада до данас званично је једном боравио у Приштини, али су наше службе откриле да је ове године чак осам пута тајно посећивао Косово!

– Готовина са вођама ОВК који су сада команданти Безбедносних снага Косова до детаља разрађујуе планове муњевите акције, такозване косовске „Олује“. Албанци су са Готовином ступили у контакт преко Агима Чекуа, бившег припадника хрватских „зенги“ и команданата ОВК… Хашим Тачи је издвојио велике паре да би ангажовао Готовину, врло је озбиљно схватио читаву  ствар и очигледно му се прилично жури. Ако се сетимо да је Рамуш Харадинај, одмах по повратку из Француске, поручио да косовски Албанци треба да се угаледају на Хрвате кад је реч о односу према Србима, онда је све јасно – каже извор.

 

 

 

ИЗВОР: Информер