ШОК ЗА ХРВАТЕ И НАТО: Канађанин тужи Хрватску за геноцид над Србима, а Србима је поручио да размисле о тужби против НАТО-а

Теолог из Канаде Кевин Анет изјавио је да ће почети да спрема тужбу против Хрватске због геноцида над српским народом четрдесетих година прошлог века и због тога што се геноцид поновио деведесетих.

Анет је најавио да ће грађанима Србије на располагање ставити његову мрежу судова „ИЦЛЦЈ“ која је установљена 2010. године.

Он је нагласио да је образац геноцида над Србима исти као и над Индијанцима и подсетио да је управо „ИЦЛЦЈ“ судила за геноцид над Индијанцима у Канади што је резултирало тим да је Влада у Отави у посебној Декларацији признала да је извршила културни геноцид над тим народом.

„Када погледате геноцид било где у свету прво што империја чини јесте да уништи језик. Када покушате да уништите језик нападате Бога тог народа. Тако је Канада направила да је злочин говорити језиком урођеника. Да ли се то догађало и у Хрватској – да“, рекао је Анет за „Вечерње Новости“.

Он је нагласио да затим следи остало – прва фаза је истребљење народа, а други аспект је сакрити злочин, односно писати историју и објавити је другачије.

„Треће је – укључити жртве злочина у нови идентитет. Да ли вам звучи познато“, упитао је он.

Према његовим речима, са организацијом суђења кренуће се од септембра, јер постоје бројни документи и докази о догађањима на територији Независне Државе Хрватске током Другог светског рата, као и о догађајима деведесетих.

„Ви Срби морате да размислите и о тужби против НАТО-а за бомбардовање 1999. године, То је био нечувен варваризам за који одговорни нису процесуирани“, закључио је Анет.

 

 

 

 

ИЗВОР:Срна