Сестра Мила Ђукановића део српске националне групе Трилатералне комисије

У сред општег прогона Срба, српског језика и ћирилице, ИН4С открива задње везе породице Ђукановић са српством којег се данас одричу. Наравно, српски идентитет на који су Ђукановићи некад били поносни, овде је злоупотребљен за личне циљеве.

 

(фото:ИН4С)

 

Ана Ђукановић, сестра бившег премијера/председника Црне Горе Мила Ђукановића, придружени је члан српске националне групе контраверзне Трилатералне комисије, стоји на њиховом сајту. Кад се на сајту отвори падајућа листа, на списку где је Црна Гора нема Ане, као чланице. Она је на српској листи, па се може само закључити, да породици Ђукановић, српство још увек служи ако њиме могу да се окористе.

 

(фото:ИН4С)

 

Подсетимо, Трилатерална комисија је приватна организација, установљена да наводно гаји блиске односе између Америке, Европе и Јапана, и како се наводи на сајту, окупља лидере из свјетских влада, политичаре, бизнисмене, академичаре и представнике медија. Слика постаје јаснија ако се погледа историја Комисије: основана је на иницијативу Дејвида Рокфелера, а на идеју Збигњева Бжежинског.

 

(фото:ИН4С)

 

Међу српским члановима препознајемо и друге српске политичаре, углавном из Српске напредне странке. ЕВБ , која је у суштини незванична филијала Трилатералне Комисије (ТК), има председништво од три човека, сва три званична члана ТК: 1. Александра Николића, предсједника српске националне групе у ТК и члана предсједништва СНС-а, 2. Јована Ковачића, званичног оснивача ЕВБ, и 3. Тахира Хасановића, члана Предсједништва ЕВБ.

Чланице ЕВБ су и премијер Србије Ана Брнабић и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у влади Србије Зорана Михајловић.

 

(фото:ИН4С)

 

Подсетимо да су након избора Ане Брнабић посланици Српског покрета Двери протестовали, указујући на чињеницу да су управо њене везе са ТК утицале на њен избор за премијера.

Можемо само да претпоставимо, откуд Ђукановићи, заједно са Жељком Митровићем, Зораном Илиевским и високим функционерима СНС-а у контравезној организацији, која наводно окупља светску елиту.

 

(фото:ИН4С)

 

Српство, ма колико Ђукановићи на њега били алергични, изгледа има некакву цену. Али тек толику да је са њиме, као и са ресурсима, може трговати.

 

Остаје поражавајуће и дегутантно, да се српство, прогоњено по налогу једне породице, одсрбљене од својих корена и осветнички расположено према свим грађанима који се не одричу тако лако и издајнички свог идентитета, језика, предака и својих светиња, од стране те исте породице злоупотребљава, и са светињом тргује на светској тржници интереса, зарад пар личних привилегија.

 

 

ИЗВОР: ИН4С