Сатанистичка модна ревија одржана у лондонској цркви (Фото)

В. Веизовић
(Фото: https://vigilantcitizen.com)
(Фото: https://vigilantcitizen.com)

ЛондонТурски дизајнер Дилара Финдикоглу представио је своју колекцију пролеће / лето 2018 на Лондонској недељи моде. Његова изложба обиловала је сатанистичким и окултним детаљима, а одржана је ни мање ни више него на олтару цркве Св. Андрија у Лондону, преноси портал vigilantcitizen.com.

 

Позадина цркве била је измењена  у основи мисх-масх масонских слика. На свакој страни су стубови масонског двоструког стуба. Између стубова је слово Г унутар обрнутог пентаграма. Испод њега је све око очију унутар хексаграма. Ту је и масонски трг и компас. Да би се скратио, писта је била шаблон провера.

У овом окултном контексту, модели су били обучени и уређени са пуно симбола. Наравно, ово је морало бити комбиновано са тренутним програмом андрогини и без одређених полова, у складу са „савременим“ светом.

Врхунац ове сатанистичке изложбе била је невеста ђавола.

Историјски, црна маса је ритуал окарактерисан инверзијом традиционалне латинске масе коју је прославила римокатоличка црква и скрнављење хришћанских предмета за сатанске сврхе. Чињеница да модели ходају око цркве која носи ђаволске рогове подсећа на концепт црне масе.

Ова модна ревија је савршена репрезентација начина размишљања модне индустрије данас. Не ради се само о „одећи“ или „моди“, већ о ритуалима, уметничком слављењу сатанског начина мишљења окултне елите.

 

 

 

 

 

ИЗВОР: Васељенска ТВ