САНДА: Србија да стави тачку на атмосферу ванредног стања и владавину једног човека

ДСС: ВАНРЕДНИМ ИЗБОРИМА ДО ПРОМЕНЕ ПОЛИТИКЕ И СМЕНА ПОЛИТИЧАРА СА КУПЉЕНИМ ДИПЛОМАМА

 

  • Земљи је нужна суштинска промена погрешне политике и формирање власти којој ће државни и национални интереси и брига о грађанима бити пречи од интереса Европске уније, САД и Међународног монетарног фонда

 

СРБИЈИ су потребни ванредни парламентарни избори да би на њима била смењена садашња лоша власт, што је предуслов темељне промене националне, економске, културне и породичне политике и обнављања заустављеног процеса демократизације друштва и успостављања Србије као правне државе.

Србији нису потребне пуке кадровске и страначке смене, већ је нужна суштинска промена погрешне политике и формирање власти којој ће државни и национални интереси и брига о грађанима бити пречи од интереса Европске уније, САД и Међународног монетарног фонда.

Уместо погубног пута у Европску унију, Србији је потребно задржавање слободе сарадње са свим пријатељским земљама и успостављање стратешке сарадње са Руском Федерацијом, а економска политика искључивог ослањања на стране инвестиције треба да буде замењена улагањем у развој домаће привреде.

Избори су нужни и да би била прекинута атмосфера ванредног стања и владавине једног човека, а успостављене јаке институције демократске и правне државе.

Уместо таблоидизације и вулгаризације свих сфера друштва, Србији је потребно неговање традиционалних и породичних вредности.

Избори су шанса да у политичку пензију буду послати нестручни и бахати функционери са купљеним дипломама и да на њихово место дођу угледни, пристојни и стручни људи.

Демократска странка Србије ће на изборе изаћи, у оквиру патриотског блока, са Српским покретом Двери, истакнутим интелектуалцима и свим организацијама којима је Србија на срцу.

Наш циљ на изборима није цензус, јер смо већ сада трећа политичка снага у земљи, већ је циљ успостављање слободне и праведне Србије у којој ће људи живети од свог рада.

 

 

ИЗВОР: Демократска странка Србије