САД су Украјину и Грузију преобратиле у вирусно-здравствену претњу Русији

Група европских научника објавила је чланак који је детаљно описао амерички пројекат о ширењу биолошког оружја, познатог као
Insect Allies. Извор:http://politinform.su/nacionalnaya-bezopasnost/97208-biologicheskaya-lihoradka-ssha.html
  • Код антируских суседа Руске Федерације – Грузије и Украјине – харају епидемије болести, за које се до недавно сматрала готово егзотичном. Како је могуће да болести, које су победили совјетски лекари, данас постају опасност, не само за Русију?

Крајем 2018. године Светска здравствена организација (СЗО ) је указала на десетоструко повећање учесталости појаве богиња на европском континенту. Велике жаришта су регистрована у Грчкој, Италији, Србији, Француској, Црној Гори и на постсовјетском простору. Болест је за само шест месеци скоро искорењена, али опасна и врло заразна болест је дијагностикована код 41.000 људи. СЗО да је навела да је главни извор инфекције сиромашни региони источне Европе, тачније 23.000 од поменуте 41.000 били су грађани Украјине. Други, наравно, се приписује Грузији, трећи у Европској унији, мигрантима.

Одкуда се шире вируси заборављених и побеђених болести?

Према руским порталима из војних биолошких лабораторија које су САД изградиле на територији Украјине и Грузије (као и у још неким државама). Другим речима, ради се о биолошком рату против Руса, јер је на границама Русије вештачки створен епидемиолошки ланац, од низа војних биолошких лабораторија из којих “беже” вируси.

Међутим, догодило се да се због нечега жељене вирусне епидемије брже рашире у Европи, иако су биле намењене Русима. То значи, наводи руски портал «Взгляд» (радничка новина) да опасност није отклоњена и да расте сваки дан.

ИЗВОР: Центар академске речи