Римокатолички свештеник педофил, заражен сидом, који је силовао 30 деце – разапет испред цркве у којој је служио

(Фото. Neon Nettle / Press)

Свештеника је казнила локална организована група заштите (тзв. „вигилантес“) после тога што му је римокатоличка црква опростила грехове

 

Ватикан је свештенику педофилу, који је – бејавши сам заражен СИДОМ – силовао тридесеторо деце, опростио грехове али су после тога мештани свештеника убили испред цркве у којој је служио.

Раније ове године, римокатолички свештеник Хозе Гарсиа Атаулфо признао је да је у провинцији Оаксака, у Јужном Мексику, силовао 30 девојчица у узрасту од 5 до 10 година.

Црква је свештенику Атаулфу опростила све грехове и он чак није био ни кривично гоњен – иако је била позната чињеница да је био заражен СИДОМ док силовао ту децу.

У складу са политиком папе Фрање о „милосрднијем“ поступању са поповима који силују децу,  Атаулфо је премештен у на службу другу цркву – „да тамо у молитви тражи опроштај својих грехова“.

Његова га је зла прошлост ипак нашла и стигла – јер је нађен разапет испред цркве у коју је премештен, у области Виља Алта.

Мештани из околине, који се тог дана дошли  ради мисе, нашли су га како виси на летви окаченој на дрво.

Локална полиција утврдила је да је пре него што је умро био пребијен, а гениталије су му биле одсечене и стрпали су му их у уста. Такође је, док је умирао, био поливен и врелим катраном. Одежду су му били скинули и спалили на поду цркве а он је био одевен у крпе. На руци му је била прикуцана табла на којој су биле написане речи: „нисам божји човек, него сам ђаво, за своје грехе платићу у паклу“.

 

Превод: Васељенска ТВ

 

ИЗВОР: http://www.neonnettle.com