РАЗОТКРИВЕНА: Хилари Клинтон јавно следи Луцифера

Њен духовни ментор посветио је читаву књигу Луциферу, а она ментору живот! „Јунак и ментор Хилари Клинтон је човек који је своју књигу посветио Луциферу” рекао је др. Бен Карсон додајући да би Америка требала добро размислити о томе да ли жели да неко чији је ментор Саул Алински буде председник те земље.

Наиме, осим што је Хилари Клинтон своје слуганство злу показала кроз одговорност за Арапско пролеће где су страдале хиљаде и хиљаде људи, и осим што је као министарка спољних послова врло гласно и оштро заговарала условљавање легализације абортуса свим земљама које желе бити добре са САД-ом, чиме је заслужна за милионски геноцид деце широм света, пензионисани неурохирург, Бен Карсон упозорио је на њеног ментора, односно човека од којег је Хилари покупила сву филозофију, човека који је њен узор у свему и њен херој, Саул Алински који је своју књигу под називом „Правила за радикале“ посветио Луциферу, написавши да је Луцифер изворни радикал који је стекао своје краљевство, па га као таквог треба следити.

„Једна ствар коју сам научио о Хилари Клинтон је да је један од њених хероја, њен ментор – Саул Алински.

Написала је чак дипломски рад о Саулу Алинском. Он је човек коме се увелико дивила, а он утиче на њену целокупну филозофију. Сада ћу вам испричати нешто мало о Саулу Алинском. Он је написао књигу под називом „Правила за радикале“. На страници одређеној за посвету, он прво даје признање Луциферу, „изворном радикалу који је стекао своје краљевство.“

Теза књиге је како искористити контролисану анархију да би се демократска република променила у социјалистичко друштво. Е сада, размислите о томе. Ово је земља у којој наш темељни документ, проглашење независности, говори о одређеним неотуђивим правима која долазе од нашег Створитеља. Ово је земља у којој наша заклетва домовини спомиње да смо „Једна нација под Богом“.

Ово је земља у којој на сваком новчићу у нашем џепу и долару у нашем новчанику пише: „У Бога се уздамо“. Јесмо ли онда спремни изабрати за председника некога коме је узор неко ко одаје признање Луциферу? Размислите о томе. Секуларна прогресивна „агенда“ је опречна са принципима оснивања ове земље. А ако и даље будемо допуштали да извлаче Бога из нашег живота, Бог ће се удаљити од нас, нећемо бити благословени, а наш народ ће пропасти и ми ћемо бити одговорни за то. Не желимо да се то догоди“, упозорио је Бен Карсон, а пише „qvovadiscroatia“, у свом говору америчке људе који већином изузимају духовност из својих живота па су неретко потпуно несвесни да амерички лидери итекако верују док заговарају атеизам и остале либералне радикалности којима је једини циљ одвојити људе од истине од Бога, како би онда њихов Бог, пречесто је то сам Луцифер којег више нити не скривају, могао завладати!

И без овог податка јасно је да је ментор Клинтонове јавни следбеник Луцифера којем се диви, потпуно је јасно да Хилари сарађује са злом. То се препознаје по плодовима. Све њене намере и планови о којима говори усмерене су ка дијаболици. Абортуси, геј бракови, дрога, проституција … односно крајњи либерализам, односно апсолутна слобода греха која на крају завршава -духовним ропством! И Хилари то зна, а управо духовно заробљене масе циљ су елите Новог Светског поретка којој Хилари сигурно припада. Такође, да служи злу види се и по невероватној подршци апсолутно свих медија света као и свих лидера света, иако Исус каже: по плодовима ћете их познати, а њени плодови досадашње владавине су искључиво смрт у свим димензијама друштва, посебно оној духовној. А кога свет данас хвали и воли? Истину? Ма не, само поданике кнеза овога света, док за све остале вреди: „Пре свега тога метнуће на вас руку и прогониће вас предаваће вас у синагоге и у тамнице и водити вас пред краљеве и намеснике због имена мојега’ – Лука 21,12.

Животни пут Хилари Клинтон је углавном познат, а Лоренс Рокфелер је четврто дете Џона Д. Рокфелера млађег, из познате породице Рокфелер – хазарске породице која стотинама година игра велику улогу у стварању глобалне светске владе и глобалне економије преко Трилатералне комисије, УН-а, Билдерберг групе Комитета 300 итд.

 

 

ИЗВОР: Dnevno.hr, Ослобођење