Путин Николићу: Заједно ћемо обезбедити даљи развој нашег стратешког партнерства

ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ ЧЕСТИТАО ДАН ДРЖАВНОСТИ И РОЂЕНДАН КАО СВОМ ВЕЛИКОМ ПРИЈАТЕЉУ

 

ПРЕДСЕДНИК Руске Федерације Владимир Путин честитао је председнику Србије Томиславу Николићу и свим грађанима предстојећи празник – Дан државности, а председнику Николићу, као свом великом пријатељу, и рођендан, саопштила је Прес служба Председника.

У честитци председника Русије, коју је председнику Николићу данас у Београду уручио амбасадор Руске Федерације Александар Чепурин, посебно се истиче:

  „Уверен сам да ћемо заједничким напорима обезбедити даљи развој целокупног комплекса билатералних веза у духу стратешког партнерства на добробит братских народа наших земаља, те у интересима јачања стабилности и безбедности на европском континенту.

        Хтео бих такође да Вам од свег срца честитам 65. рођендан. Искрено Вам желим добро здравље, срећу и успехе, а свим Вашим суграђанима – мир и просперитет”.

 

Поводом Дана државности Републике Србије, председнику Николићу данас су честитке упутили и председник Републике Индонезије Џоко Видодо, султан Омана Кабус бин Саид и председник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић, наводи се у саопштењу.

 

 

        ИЗВОР: Танјуг