Прогнозa америчке агенције «Bloomberg“: «САД ће 2017. године Украјину дати Путину, са доплатом!»

  • Америчко издање «Блумберг –а“ објавило је прогнозу за 2017. годину у којој Редакција покушава да предскаже велике догађаје. Прошлогодишња прогноза је била прилично успешна, јер су стручњаци агенције предсказали победу Доналда Трампа и излазак Велике Британије из Европске уније.

 

 

За следећу годину стручњаци «Блумберг –а“ предвиђају неколико нових излазака из Европске уније и прелазак Украјине под контролу Руске Федерације, што је за украјинске нацисте „као света водица за вампире“. Такође, САД и ЕУ ће признати Русији право да у своју интересну зону укључи, поред Украјине, Белорусији и Сирију.

Такође, догодиће се и подела на интересне сфере, која ће погодити и Немачку. Другим речима, после 26 година од пропaсти Совјетског Савеза, Русија ће обновити свој геополитички ауторитет. То значи да ће промене доћи и до Бугарске, Молдавије и Естоније, пише „Блумберг“.

На изборима за председника Француске победиће Марин Ле Пен, која ће организовати референдум о изласку своје државе из Европске уније. Тако ће свет и Европа, после Брегзита добити Фрекзит.

Поред тога, агенција „Блумберг“ предвиђа и крај Шенгенске зоне.

У Немачкој изборе добија Ангела Меркел, а у Италији Бепе Грило, који ће захтевати референдум о изласку из ЕУ и поновно увођење италијанске националне валуте – лире!

Према мишљењу експерата „Блумберга“, амерички рпедседник Доналд Трамп ће суспендовати чланство САД у НАТО-у, а потом и у Уједињеним нацијама. Управо сагласност Русије на све жеље Трампа биће повратак Украјине у зону интереса Русије.

 

 

 

Русија-Украјина-ЕУ-САД

 

 

ИЗВОР: Центар академске речи