ПРИЈЕТЊЕ УРЕДНИЦИ БХТ1 ЗБОГ “ЗБЛИЖАВАЊА СА СРБИМА”

Уредник емисије “Интервју 20” на БХТ1 Санела Прашовић-Гаџо добила  је пријетеће поруке путем “Фејсбука” од извјесног Асима Табаковића, који јој замјера што је у емисији угостила Николу Карабатића и што се “зближава са Србима”.

Између осталог, у поруци од 10. априла се Санела Прашовић-Гаџо назива погрдним именима.
– У поруци се наводи да пазим кога прозивам, јер би ме могао метак спуцати из неког аута – рекла је она и додала да је била шокирана, јер су прије новинари имали пријетње када открију нешто криминално или политички неподобно, а ово је била пријетња упућена због спортске емисије са најбољим рукометашем на свијету.
Према њеним ријечима, прије три дана сазнала је да је Федерална управа полиције дошла до података да се особа која јој је пријетила налази у Француској, те да је случај прослијеђен Французима.
Недавно је у БХРТ стигла пријетећа порука да ће припадници “Исламске државе” минирати зграду овог медија, која је упућена са “Фејсбук” профила Абу Сухајла Салахадина.
БХРТ је примила прексиноћ озбиљну пријетећу поруку у којој је писало да ће зграда у којој је смјештена Управа бити минирана и дигнута у ваздух.
ИЗВОР: rtrs.tv