ПОКРЕНУТА ПЕТИЦИЈА: За забрану Милојка Пантића да вређа Србе путем медија

Окупљени у Удружењу грађана ПРАВДА И ПРАВО одлучили су да против Милојка Пантића поднесу тужбу за увреду због изјава датих на хрватској телевизији када је делио Србе на ГРАЂАНСКЕ и ДРУГЕ а том приликом је православне Србе назвао КЛЕРОНАЦИСТИМА, И ШОВИНИСТИМА.

Ово удружење је позвало грађане да се својим потписом придруже тужби и потписивањем петиције спрече Милојка Пантића да и даље вређа Србе путем средстава јавног информисања.

Навикли смо да Милојко Пантић подилази Хрватима, по разним питањима, али је у емисији на ХРТ „Отворено“, прешао сваку меру. Изјавио је да ће за Русију против Хрватске „навијати клерофашистичка и шовинистичка Србија“, подсећају из Удружења (клик) „Правда и право“⇗?!

– Ја сам се и пре почетка изјаснио да су из малих земаља фаворити Белгија и Хрватска. Србија је подељена и по овом питању. Грађанска Србија ће навијати за Хрватску, у то будите убеђени. С друге стране, будимо објективни. Постоји у Србији и јака друга страна – клерофашистичка и шовинистичка Србија, која по мери свог ума сања да ће фудбалска Русија прегазити ногометну Хрватску, што се наравно неће догодити јер Хрватска има бољи тим – поручио је Пантић и на тај начин увредио много људи у Србији.

 

https://www.peticije24.com/zabrana_javniih_nastupa_milojku_panticu

ИЗВОР: KM новине