ПОЧЕЛО ЈЕ: Геј-Америка направила видео-игру у којој Америма хетеросексуалцима нуди лов на – хетеросексуалце

СИЖЕ СЕ ВРТИ ОКО 2028. ГОДИНЕ КАДА РУСКИ ПРЕДСЕДНИК „БУТИН“ БАЦА НА САД „ГЕЈ-БОМБУ“

 

  • Према сижеу игре, руска геј-бомба убија већину Американаца хетеросексуалаца, али су неки преживели „захваљујући генетском дефекту због којег не могу да постану хомосексуалци“. Али, власт у САД успостављају геј-Американци, а њихова влада издаје наредбу да се униште преживели хетеросексуалци (натуралци)…

 

НА интернету ће се ових дана појавити америчка видео-игра Gay Nation у којој је „главни догађај“ геј-бомба коју Русија баца на Сједињене Државе!

Лансирао ју је студио Dank Boi Games а бави се конфронтацијом између Русије и САД са геј-бомбом као главним оружјем.

На специјализованом сајту Steam игра је описана овако:

„У 2028-ој години се напетост између САД и Русије незаустављив повећава. Сједињене Државе – након што Боланд Драмф заврши свој други председнички мандат – бирају демократу за шефа државе. Тиме је незадовољан председник Русије Бутин и спрема се да употреби своје тајно оружје“.

У даљем опису се наводи да је руска геј-бомба убила већину Американаца хетеросексуалаца, али да су неки преживели „захваљујући генетском дефекту због којег не могу да постану хомосексуалци“.

Према сижеу игре, своју власт у САД успостављају геј-Американци, а њихова влада издаје наредбу да се униште преживели хетеросексуалци (натуралци).

Творци игре „играчима“ дају прилику да управљају елитним геј-војником Ендрјуом чији задатак је да лови преживеле хетеросексуалце.

Он своју „мисију“ започиње у једној од америчких школа…

„Играчи“ се упозоравају да игра „веома геј“ и да је зато играју на свој ризик.

Ево, овако геј-Америка истовремено – преко видео-игре – себи завршава два „послића“: Русију и Бутина представља као монструме, а америчким хетеросексуалцима нуди прилику да уживају у истребљивању хетеросексуалаца.

Вратило им се сећање на истребљивање Индијанаца и ловце на скалпове…

У суштини, геј-бомба је ова видео-игра, а „Бутин“ су они који су је створили…