ПО ГЛАВИ СРБИЈЕ: И СЛУЖБЕНО – ПОЧЕТАК НЕСТАЈАЊА ДРЖАВЕ СРПСКОГ НАРОДА…

Србију и српски народ уз помоћ сопствене власти поразити, да би идеја европског уједињења опстајала и омогућавала гломазном бирократском бриселском апарату да несметано увећава новчани износ својих текућих рачуна!!!

Последњих петнаест година, ни једна од „власти у Србији“ се не могу похвалити добрим памћењем делова историје нашег народа, посебно оних делова у којима је описано настајање Србије као државе, да би се сви „европски преобразили“, а народу представљали стварност као да су ових година живели на грани све до децембра 2009. када је Борис Тадић поднео и званичан захтев за пријем Србије у ЕУ!!

Иако је и властима које воде Србију јасно да играмо у колу које се свира у Бриселу, и да свако наше наређено заклињање у европски пут, као и на сва уста силни хвалоспеви о раду и вредности бриселске машинерије само њима подижу реп и дувају у њихова једра, а знајући да се у Скупштини Србије чак и по хитном поступку доносе на стотине некаквих закона, чију садржину нису разумели ни већина Народних посланика (а који често не могу бити ни употребљени) а намећу се нашем народу и исцрпљују га, тиме директно разграђују сопствену државу, на жалост и уз нашу помоћ својом пасивношћу, иако је познат јасан став ЕУ да до 2020. неће бити пријем нових чланица у њихов табор, и уместо да мало охладе и послушају глас стварне већине народа, министри „Владе у Србији“ беспоговорно следе ритам испуњавања задатака добијених из Брисела!!!

Сви они ликови који су на власт у Србији дошли уз обилну помоћ страних обавештајних служби и преко паљења Скупштине и насилним заузимањем институција, своје снаге и знање нису усмерили на чувању и развоју привреде државе а не њеном урушавању, нису се посветили решавању стања запослености становништва, решавању социјалних питања чији су узроци и смањење плата и пензија, нису спречавали урушавање школског и просветног система Србије у циљу васпитања наше деце, нису се посветили предузимању мера у очувању здравља становништва, изградњи војске, ..итд, итд!!!

Они су „европске интеграције“ представљали као „незаустављив пут изградње модерне Србије“, а свака прича да се отварање тзв. Поглавља ЕУ, представља као врхунско достигнуће српске политике, лажући народ да су ЕУ интеграције инструмент у спровођењу реформи,  а свесно заборављајући на непобитну чињеницу да то има за циљ да сами докусуримо сопствену државу , и да се између осталих циљева, Европа, САД и НАТО потпуно оперу од злочина учињених бомбардовањем и Србију претворе у регион јефтине радне снаге, извор сировина и неку тамо државицу без националног идентитета …итд, итд …

А изгубили смо из вида да у позадини тога вребају и “финансијски стручњаци” из ЕБРД -а , ММФ-а (који је годинама незаобилазни креатор пуњења и трошења буџета Србије) и осталих светских финансијских институција који се понашају к`о лешинар када чека свој уморан плен, да планирају, располажу и распоређују новац који ће бити сакупљен од народа Србије, и да се јефтино дочепају преостале имовине Србије, а посебно оне на територији Косова и Метохије !!!

Никако неће да нам буде јасно како то да Председник „Владе у Србији“ радосно узвикује пароле у којима проповеда да је за опстанак Србије, српског народа и осталих грађана Србије, најважније да, још наводно званично, самостална држава Србија испуњава разна поглавља, закључке, мишљења, смернице, упутства, налоге, директиве, препоруке, платформе, стратегије, мере… које прописују и доносе чак и трећеразредни чиновници бриселског бирократског апарата!!!!! ????

А у овом процесу “придруживања”, где остаде територија Косова и Метохије која је по Резолуцији УН1244  и даље саставни део Србије!!????

 

 

ИЗВОР: Гето Србија