Певачица групе ABBA била је део Хитлеровог научног експеримента!

  • Једна од певачица популарне групе АББА, Ани-Фрид Лингстад, имала је тешко детињство које је на њу оставило велики траг.

 

 

Рођена је 1945. године из везе норвежанке Сини и немачког наредника Алфреда Хасеа, као плод експеримента Хајнриха Химлера, који је 1935. основао удружење “Лебенсборн” са циљем да за неколико година свет преплави аријевска раса.

Норвешка је, због политике Хитлеровог обожаваоца Квинслинга, била верни сателит Рајха, али после Хитлеровог краха пронацистички елементи у Норвешкој су били изложени жестоком прогону.

Фридина мајка и бака биле су обележене као издајнице и избачене из родног села у северној Норвешкој, а сама Фрида је била изложена стравичним притисцима. Један рибар јој је ножем угравирао кукасти крст у кожу, који је после с муком одстранила.

Фрида и њена мајка су биле присиљене да пребегну у Шведску, где јој је мајка убрзо умрла од престанка рада бубрега.

Муке којима је била изложена биле су, нажалост, заједничке већини несрећне деце, која су рођена не из љубави него из сулуде идеје о расној супериорности, коју су фанатично делиле све нацистичке вође – редом црни, здепасти мушкарци, попут Хитлера, Гебелса, Геринга или Калтенбрунера.

Фрида данас има 70 година, а поп група АББА је најавила нови пројекат и после више од 30 година од јавног наступа, оствариће “ново дигитално искуство” у 2018. години.

 

 

 

ИЗВОР: Вести-онлајн