НОВИ анти-NATO митинг у Београду: 27. марта на Тргу Републике од 14:00

ЗАВЕТНИЦИ, ЧАСТ ОТАЏБИНЕ И ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ ПОЗИВАЈУ НА НОВИ ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ

 

  • Генерал Родољуб АНЂИЋ: Упркос медијској блокади, јавност ће пре или касније сазнати за одлучан отпор NATO-савезу који се шири земљом и српска власт на крају неће имати избора пред народном вољом – или ће раскинути понижавајуће споразуме са NATO пактом, или ће морати да распише референдум на коме ће народ уместо власти донети одлуку о раскиду споразума и протеривању NATO из Србије

 

ГЕНЕРАЛ Родољуб Анђић, председник удружења Част Отаџбине, Стефан Стаменковски председник Српског Сабора Заветнци и Владимир Кршљанин председник Покрета за Србију позвали су све грађане да изађу у недељу и подрже велики анти-NATO скуп и захтев српским властима: моментална суспензија, отказивање и поништавање свих споразума Србије са NATO пактом.

Декларација о слободној Србији без NATO као обавезујући документ око кога ће се сабрати све истински родољубиве снаге и својим потписом гарантовати истрајност борбе до победе – наишла је на велики одјек јавности и жељу за потписивањем исте од стране многих организација и угледних појединаца, о чему ће јавност бити редовно обавештавана.

Браћо и сестре, не тражите стотину разлога зашто не можете или не желите да дођете на недељни митинг већ пронађите само један довољан и оправдан да дођете. Ево га: отпор пузајућој окупацији Србије, борба за слободу Отаџбине и протеривање NATO агресора из наше земље.

Заједно са колегама из Покрета за Србију, ми из удружења Част Отаџбине као неполитичка и нестраначка организација подржали смо у њиховој одлучној борби против NATO – Српски сабор Заветници- младост Србије која је свима показала не само храброст и истрајност већ и саборност какво и име носе.

Зато позивамо и друге родољубиве странке и покрете да се прикључе великом недељном анти NATO митингу 27. марта – како је било и 20. фебруара када је Србија показала свима да зна шта је понос и борба за Част Отаџбине.

И поред медијске блокаде, јавност ће пре или касније сазнати за одлучан отпор NATO-савезу који се шири земљом и српска власт на крају неће имати избора пред народном вољом – или ће раскинути понижавајуће споразуме са NATO пактом, или ће морати да распише референдум на коме ће народ уместо власти донети одлуку о раскиду споразума и протеривању NATO из Србије.

У недељу се пише нова страница српске историје на путу за слободну Србију без NATO пакта!

Заједно до победе!

(За Част Отаџбине – генерал Родољуб Анђић)

 

 

ИЗВОР: Факти