Нацистички Милови србомрсци величају Хитлера и његове злочине над Србима! (Фото)

  • То што је Адолф Хитлер „палио Србе, Габеље и Јевреје“ за активисткињу Демократске партије социјалиста Ану Бојовић Радуловић доказ је Хитлерове генијалности.

 

 

Поменута је преко друштвене мреже Фејзбук упутила овај коментар који није остао неопажен од стране „Старог либерала“.

 

 

cg-nacizam

                                          Фото: Фејсбук принтскрин

Овде се наводи и „узоран“ пример који долази са Фејсбук профила Ане Драшковић. Она се придружује нацистичким изливима активиста ДПС-а, говорећи похвално о оцени Ане Бојовић Радуловић да је Хитлер био геније што је „палио Србе, Габеље и Јевреје“.

ana-draskovic-nacizam

Фото: Фејсбук принтскрин

„Ти си стварно краљица (…) Геније је био“, поручује Драшковић својој истомишљеници Бојовић Радуловић.

Драшковић је поносна што није Српкиња и истиче да прије била припадница било које друге нације.

Како је дошло до овог трансфера националног осећања међу Црногорцима и Црногоркама – питање је за психологе. Да ли је староковни узус понашања жена у Црној Гори извитоперен у облик жене која пошто-пото служи своме „господару“ у данашњем времену оличен у потреби служења ДПС-у? Да ли се у Црногоркама јавила жеља да буду ништа мање него нове Еве Браун?

Оживљени нацизам у лику активистткиње ДПС-а слави и већ осведочени србомрзац Обрен Меденица, познат по нацистичким коментарима за време последње олимпијаде, када је на свом Фејсбук профилу написао: „Сви који су рођени и живе у Црној Гори, којима су корени у Црној Гори, а који своју профилну слику украшавају симболом подршке репрезентацији Србије на Олимпијским играма у Рију, а не Црне Горе, су го*на која треба протерати одавде и забранити им да нос помоле овде икад више. Пи, не могу да псујем овако јавно, нисам тако ни васпитан, а нема шта им не бих рекао. Смрдљиве посрбице! Пи!“

Меденица се недавно придружио коментару поменуте активисткиње ДПС-а Ане Бојовић Радуловић, казавши да „Срби из Црне Горе нису народ. То је отпад од једног витешког народа. Црногорског“, додајући да је све то болест за коју не постоји терапија осим „МРШ!“.

 

ana-draskovic-medenica-nacizam

 

 

ИЗВОР: ИН4С