НАЦИСТИЧКЕ ПОРУКЕ: Босанскохерцеговачка политичарка са никабом мрзи Србе, Јевреје и хомосексуалце

Индира Синановић, прва жена са никабом која учествује на изборима у БиХ, преко свог Фејсбук профила отворено шири мржњу.

 

 

 

indira-sinanovic

Ширење опасних идеја: Индира Синановић

Кандидаткиња странке А-СДА за одборницу у Завидовићима, која је пажњу јавности привукла, најблаже речено, необичним стилом одевања, Србе на Фејсбуку назива “лажовима“, Јевреје “чифутима“, док припаднике ЛГБТ популације назива “педерима“.

Од главе до пете “замотана“ политичарка ништа осетљивији речник не користи ни када су у питању власници паса у стамбеним зградама, који су за ову строгу исламску верницу – “пашчад“.

Сарајевска новинарка Лејла Чолак, која се због својих либералних ставова недавно нашла на мети једног радикалног припадника Оружаних снага БиХ, жестоко је осудила ставове кандидаткиње А-СДА за одборницу у СО Завидовићи.

– Индира, ја бих врло радо живела у друштву у којем ћете ви прихватити и подржати неког ко је атеиста, Србин (за које кажете, цитирам: “Лаж је у самом бићу Србина”), Јевреј (које зовете “ћифутима”), припадник ЛГБТ популације (које зовете “педерима”). Ово о чему ви говорите није демократија већ јефтина политичка демагогија којом вређате интелигенцију људи који вас слушају. Уз то је и фашизам – написала је на свом Фејсбук профилу Чолакова.

Осим нетрпељивости коју гаји према Србима, Јеврејима и хомосексуалцима, Синановићева преко своје Фејсбук странице воли да „табири“ и верске теме.

– Исламу припада победа, ислам ће завладати без обзира на све јер је то Алахов хак – пише Синановићева.

 

 

 

ИЗВОР: Вести-онлајн