Мухамед Али у служби завере за уништење беле расе

Мухамед Али  и група „Битлси“, 1964. Прихвата ислам дан након освајања титуле првака тешке категорије, јер “Clay” је презиме робова

 

“Ширећи пропаганду у свестима тамнопутих, који су кроз векове били угњетовани белцима, можемо их прилагодити програму Комунистичке Партије. Док дражимо црну мањину против белаца, уливаћемо белцима осећај кривице због одвођења црнаца у ропство. Помоћи ћемо црнцима да достигну успех у свим занимањима и у свету спорта и забаве… С овим престижем, црнци ће моћи склапати бракове с белцима и започети процес који ће урушити Америку за нашу ствар“.

Israel Cohen, A Racial for the Twentieth Century, 1912.

_ _ _ _ _ _

Успут, Мухамед Али је био добар боксер, али није био најбољи. Бољи је био Форман који је у првом мечу против Фрејзера бацио шест пута на под свог супарника; истог с којим је Али једва излазио на крај. У својим мемоарима, Форман је изнио уверење да му је у мечу 1974. у Киншаси против Алија била подметнута дрогирана вода (осећао је укус лека кад је попио први гутљај пред борбу), што је учинило да врло брзо остане без снаге.

                                     Малколм X настоји да умири Мухамеда Алија

Мајкл Џексон и Али. Џексон је још од малих ногу припреман да служи светској закулиси

                                                  Али држи говор у Истанбулу 1976.

                                  Активно укључени за права црнаца у САД. Зашто? 

 

  Обојица су били црнци, али је из политичких разлога Али значио много више због његовог језика, реивиндикација и преласка на Ислам, те добио невиђену потпору од медија, претворивши спорт у пропаганду.

* * *

То је њихов начин рада. Њихови циљеви упућују на твоје: Божије, Христове. Упућују на твоју борбу: интелигентну, организовану и духовну. Бори се против белог геноцида. Бори се за хришћанску Европу, за Христа…

 

ИЗВОР: “О доста тога…”, Борба за веру