ЛИЦЕМЕРСТВО ВЛАСТИ У ШАПЦУ И НАИВНОСТ НАРОДА: Породичном парадом прикривају сарадњу са Шиптарима!

  • Слике и снимци параде родитеља са малом децом одржане протеклог викенда у Шапцу, са огромним одушевљењем је пропраћена на друштвеним мрежама. Плима безнађа и тешког понижења, настала због још једне престоничке ”параде срама”, народ је навела да пронађе утеху у јавном догађају који  је само привидно супротан узрочнику понижења. Само тако могу се разумети хвалоспеви које је, због организације тог догађаја, незаслужено задобила шабачка власт

 

Пре изрицања похвале, увек треба трезвено сагледати ко, како и зашто организује одређени скуп који претендује на похвалу. Није потребна посебна политичка и социјална проницљивост, посебно не духовна, да би се препознало да Породична парада која се одржава у склопу ”Чивијаде”[1], представља средство за прикупљање политичких поена локалне власти у Шапцу, коју чине неколико фракције Демократске странке и њихови сателити („жути“), а којима управља човек из сенке, Душан Петровић. Наведени догађај се никако не може схватити као брига за наталитет и подршка породичним вредностима, него једноставно, као бацање прашине у очи да јавност не види шта локални властодршци заиста раде. Људи треба да знају да ће они са одушевљењем организовати и педерску параду, само када се за то стекну услови, односно када стигне одговарајућа директива из Брисела. Јасна потврда том закључку је и сама карневалска шетња, као главна атракција Чивијаде, која све више личи на промоцију разних изопачености.

Истовремено, локална власт не показује добру вољу да искрено помогне породице са више деце или бар да покуша да реши неке од многобројних проблема које муче родитеље. Уместо подршке и разумевања, родитељи су ових дана суочени са великом дискриминацијом у вртићима, избацују се на улицу деца која нису вакцинисана.

С друге стране, велике своте новца се перу кроз Шабачки вашар и чивијашку манифестацију, односно завршавају у приватним џеповима моћника. Без икакве потребе дају се велике паре из градског буџета за довођења разних естрадних звезда и звездица да на ”бесплатним” концертима и другим програмима забављајују ”срећан” и ”задовољан” народ. По узору на колонијалну евроунијатску управу градска власт, замајава до ивице очајања доведен народ разним фестивалима и парадама, а при томе игнорише проблеме који су све већи.

                                       Блиска сарадња шабачких евроунијата и шиптарских терориста

 

Зар смо већ заборавили, делегација шабачке власти на челу са градоначелником, била је у јуну ове године у ”братској” посети на КиМ[2], али не да посети Србе, него се у Пећи састала са шиптарским терористима који се представљају као легална локална власт. Јавна је тајна да је све више шиптара у Шапцу, који без икаквих проблема добијају пријаву пребивалишта и документа. За то време нашим Србима са КиМ, то је скоро немогуће. Није ни мало случајно да је у престоници жутих, граду Шапцу, била прва промоција ”Савеза за Србију”, или прецизније речено, новог ДОС-а, још једне велике преваре за наиван народ.

Да будем до краја јасан, нагласићу чврсто уверење да они који омогућавају да хомосексуалци понижавају нормалне људе ”парадом срама” и који издају КиМ, колонијална управа у Београду и власт у Шапцу, представљају део истих евроунијатских снага који уништавају Србију и народ претварају у робље већ осамнаест година.

Време је да ослободимо Србију од тих евроунијатских снага, без обзира на њихову тренутну страначку боју и лицемерну причу. Због тога је из народа никла једна организација коју чине искрене и часне патриоте, који знају, хоће и смеју да се боре за слободу и правду, а то је ”ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ”.

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Грешни раб Божији Горан Живковић

 

[1] Шабачка чивијада као „белосветски вашар хумора и сатире” је културно-туристичка манифестација која се од 1968. године традиционално одржава у Шапцу.

[2] https://macvaskyinfo.rs/2018/06/19/zelenovic-i-pajic-u-poseti-peci-ko-im-je-dao-pravo-da-predstavljaju-sabac-pod-zastavom-lazne-drzave-kosovo/