КРАЉ СЕ ВОЗИ ИЗА МЕНЕ

Татјана Чанак

 

 

Принчевском пару је, кажу, било необично што их је неко фотографисао у авиону јер тврди да су људи углавном љубазни према њима и никада их не снимају кришом.

Занимљиве фотографије Александра и Катарине Карађорђевић из авиона на лету Истанбул  – Београд нашле су се на друштвеним мрежама, а чињеница да су српски претенденти на престо први пут виђени у економској класи изазвала је различите коментаре. Они, међутим, немају дилему да је и то нормално искуство за (скоро) крунисане главе.

– Често путујемо економском класом. Летови су удобни, а особље је пријатно као и увек, и јако сам поносан на успех „Ер Србије“ – каже за “Блиц” престолонаследник Александар, а на питање каква је била реакција осталих путника, каже:
– Сви су врло пријатни и пристојни где год да одемо. Ово је први пут да су се према нама понашали чудно и да су нас фотографисали док смо дремали. Ми се увек радо срећемо и разговарамо са нашим људима. Они су сви јако драги према нама и тако је у целој земљи.

 

 

 принц

Путује економском класом

 

 

Александар и Катарина су се у Истанбулу састали са патријархом Вартоломејом, а присуствовали су и прослави код породичног пријатеља. Имали су мало времена и пред лет за Београд.
– На истанбулском аеродрому купили смо неке рођенданске поклоне и ставили их у две кесе. Била су то два шала, један каиш и неке ципеле. Ни близу цене која је поменута у вашем чланку. Невероватно је како лице у трећем реду није фотографисало поклоне у те две кесе или боју мог доњег веша – помало љуто је одговорио престолонаследник Александар и додао да и Катарина и он воле куповину, “нарочито ако је у бесцаринској зони да бисмо уштедели”. У Турској има веома квалитетних шалова и коже. Они су веома погодни за рођенданске поклоне.

 

 

 

ИЗВОР: Блиц