Како су избори открили тајни “брак” Вучића и Шешеља

“Поновљени избори на 15 бирачких места показали су да је на сцени тајни брак између Александра Вучића и Војислава Шешеља”, каже председница Демократске странке Србије Санда Рашковић Ивић.

Она је нагласила да је Српска радикална странка јуче освојила страховито мало гласова – пет, осам или десет гласова на бирачким местима која имају по 1.000 људи што како истиче, показује да су радикали гласали за СНС, преноси ТВ Н1.

Говорећи о ситуацији на гласачком месту на Новом Београду, Санда Рашковић Ивић је навела да је на том месту све било у реду до момента док председник бирачког одбора, који је из СНС-а није видео резултате због чега је, уплашен, одбио да потпише записник и преда материјал.

Имамо доказа да се крало

– На том месту је Вучић изгубио изборе. Имао је 260 гласова а ДСС, потпомогнути гласовима других странака опозиције, скоро 330 гласова. Ту је потучен Александар Вучић. Он је изрекао лаж да је победио на свим местима јер није победио на Новом Београду – навела је она.

Према њеним тврдњама, коалиција ДСС-Двери би освојила око осам одсто гласова да избори нису покрадени.

– Имамо доказа да се крало и формираћемо анкетни одбор у парламенту. То показује цели низ доказа до којих смо дошли. Изборна крађа на Косову и Метохији је била енормних размера – наводи она.

Вучић се не би потресао

Наглашава да је изборна крађа рађена систематски и врло интелигентно.

На питање зашто нису тражили понављање целог изборног циклуса ако је већ било изборне крађе и зашто признају резултате избора она је одговорила:

– На Александру Вучићу, који је најјачи човек у Србији и који држи све полуге власти је да, овако делегитимисан, распише нове изборе. Ми му нећемо дати то задовољство да кажемо да нећемо признати ове изборе и да нико од опозиције неће да уђе у парламент. Мислите да би се он потресао? Наравно да не би.

 

 

ИЗВОР: vesti-online