Иза „Велике Албаније“ стоје они који би да сударе Русију и Турску, православље и ислам

АМЕРИКАНЦИ СУ УВУКЛИ АНКАРУ У ЗАМКУ ОБНОВЕ ОТОМАНСКЕ ИМПЕРИЈЕ

 

 

 

 

 

  • Иза пројекта „Велика Албанија“ стоји антирелигиозни центар моћи који контролише Сједињене Америчке Државе, Енглеску, NATO… са основним циљем да увуку Турску и Русију у рат и на тај начин спријече једну врсту њиховог савеза, али и православља и већег дијела ислама
  • У пројекту стварања „Велике Албаније“ на свој начин учествују и одређене хрватске службе, које тако враћају дуг… Хрватска ће у новим крупним догађајима на Балкану покушати да оствари максималистичке интересе
  • Српски народ сада треба да створи околности да му Русија максимално помогне. Русија на силу другоме не чини ни добро. У Сирију је, на интервенцију, легално позвана од легитимне владе

 

 

 Дане Чанковић, председник Српског покрета Избор је наш (Бања Лука)

 

 

МОЈ наслов овог текста је „Ко заиста стоји иза пројекта Велика Албанија?“, а могао би бити и – „Да ли Вучић угрожава најважнији интерес Русије и Турске, православља и ислама?“

Иза пројекта „Велика Албанија“ стоји антирелигиозни центар моћи који контролише Сједињене Америчке Државе, Енглеску, NATO… са основним циљем да увуку Турску и Русију у рат и на тај начин спријече једну врсту њиховог савеза, али и православља и већег дијела ислама. Такав савез православља и ислама је највећа препрека успостављању неправедне глобализације коју би водио споменути центар моћи, како би и преко такозване свјетске владе загосподарио свијетом.

Прије више година, у текстовима сам спомињао да ће Сједињене Америчке Државе гурнути Турску до једне тачке са које нема повратка, а први следећи корак је велики балкански рат.

САД су дале зелено свјетло Турској да на Балкан уђе са капиталом, политичким утицајем, како би је увукли у замку обнове Отоманске империје и са муслиманима на Балкану ушла у рат против православља.

Центар моћи све то ради у „бијелим рукавицама“ као и тајне службе САД-а и Енглеске. Зато би била занимљива спознаја да је до Вучића дошла информација о умијешаности турских служби у вези пројекта „Велике Албаније“ од америчких и енглеских служби.

И није проблем у истинитости тих информација о спрези турских служби и покушаја реализације пројекта „Велике Албаније“, већ шта је циљ америчким и и енглеским службама.

Оне гурају Турску у сукоб на Балкану, како би и Русију увукли у њега, а оне саме политиком „завади па владај“, са велике удаљености остваривале добит. И зато Турска треба све да учини како не би испровоцирала рат на Балкану, који није у интересу ни њој ни Русији, ни православљу ни исламу.

 

 

 

                            За време посете турског председника Албанији

 

 

 

У пројекту стварања „Велике Албаније“ на свој начин учествују и одређене хрватске службе, које тако враћају дуг… Хрватска ће у новим крупним догађајима на Балкану покушати да оствари максималистичке интересе.

Њену лукаву политику не смију потцијенити ни Срби, ни Бошњаци, али ни Албанци и Црногорци.

У овим догађајима ни српски народ не смије остати по страни, јер је он огроман потенцијал. Срби се морају отријезнити, вратити себи. Њима је наметнута превара „мултиетничности, братства и јединства“, док су други стварали своје националне државе.

Српски народ не може рачунати на оне велике силе које су се из својих разлога ставиле на страну српских противника, али им не треба ни гурати „прст у око“.

Занимљива би била анализа: како би се дио српских политичара и интелектуалаца понашао да је некадашња Русија на челу са Јељцином могла спријечити агресију NATO-а на српски народ? Чак и сада они имају разумијевања, да забораве… да Србија уђе у NATO, а већ одавно постављају питање – шта је нама Русија помогла.

То питање и такво понашање посљедица је претходних система СССР-а а поготово Југославије који су све чинили да што више посвађају братске народе, руски и српски.

Да је Русија тада могла да спријечи агресију NATO-а, ето тим српским политичарима и интелектуалцима брисање и посљедње препреке савјести да Србија уђе у NATO. И поред тога за њих и даље Русија не би ништа урадила за српски народ. Да не говорим о захвалности коју би требало да искажу Русији.

Српски народ сада треба да створи околности да му Русија максимално помогне. Русија на силу другоме не чини ни добро. У Сирији је на интервенцију, легално позвана од легитимне владе.

И на крају, као у сваки текст, завршавам ријечима: Побиједимо кризу радом, радујмо се и радимо.

 

 

 

ИЗВОР: Факти