ИСЛАМИЗАЦИЈА НЕМАЧКЕ: Вехабије увеле Шеријатску полицију – суд дозволио да тероришу Немце! (Видео)

Суд у Немачкој ослободио је седморицу муслимана оптужби да су кршили закон, јер су у шеријатским униформама патролирали улицама града Вупертала.

Случај потиче из 2014. године, када су исламистички активисти узнемирили грађане овог града прилазећи им обучени у наранџасте прслуке са натписом „шеријатска полиција“.

Они су патролирали поред турских дискотека и кафића и захтевали од мештана да престану да се коцкају, слушају музику и пију алкохол.

Њихове активности су снимљене и објављене на Интернету, па је реаговало веће муслимана у Немачкој и осудило их, наводећи да је њихово понашање „штетно за муслимане“.

Такозвани „шеријатски полицајци“ нашли су се на суду под оптужбом због кршења закона који забрањује илегално ношење униформи.

Окружни суд у Вуперталу неправоснажно је пресудио да „шеријатске униформе“ нису биле застрашујуће, нити су сугерисале да је реч о војним структурама па су оптужени ослобођени.

 

 

Међутим, вођа ове групе Све Лау, који је себе назвао Абу Адамом, суочен је са оптужбама за подржавање терористичких група које се боре у Сирији.

Шеријатске полиције виђене су како патролирају улицама Лондона, Копенхагена и Хамбурга, а у региону патролирали су по Сарајеву и Мостару.