Имају ли муслимани далекосежни план да од Немачке направе – Германистан?

Владимир Добрињин

ПОСТОЈЕ УПОЗОРЕЊА ДА НЕМАЧКУ ГРАНИЦУ И ДАЉЕ СВАКОДНЕВНО ПРЕЂЕ 19.000 ИЗБЕГЛИЦА И МИГРАНАТА

 

 

  • Упркос ономе што се Немцима догодило у Келну, уследило је избацивање свињских шницли из школских менија (да мирисом не увреде уважене госте, којима Куран строго забрањује додир са овим „прљавим месом“)
  • Суд Бамберга (Баварска), разматрао је случај незаконитог (према немачким законским прописима) брака полузрелог арапског мушкараца са 15-годишњом девојчицом, избеглицом из Сирије. Након много мозгања над ситуацијом, суд је утврдио да су „младенци ушли у брачни савез уз пуно поштовање сиријских закона, након обављеног сунитског обреда, дакле – брак треба сматрати легалним“        
  • У Немачкој је званично регистрованих бракова између новопридошлих муслимана закључено 3000 до 3500 за шест месеци 2015-те. Само у Баварској је за то време забележено 550 бракова, у којима је једна од страна непунолетна (реч је – искључиво о породичним везама, насталим између миграната). У 161 случају, невеста још увек није била напунила ни 16 година
  • Истаживање Вестфаског универзитета показало је да 47% немачких држављана турског порекла (најмногобројнија муслиманска дијаспора у Немачкој) живи у складу са законима ислама. Чак 90% муслимана који живе у Немачкој, кажу да им се свиђа живот у тој земљи, али 54% њих верује да никада неће постати део друштва немачке државе. Зато постоји осећање да ће немачко друштво врло брзо постати део (и не основни) много веће муслиманске државе
  • Неки су уверени да је крајње време да фрау Меркел не само алармира на узбуну, позивајући да се обрати пажња на ризик од апсорпције Немаца од стране Арапа, већ и да гради на граници утврђења типа Великог кинеског зида, како би се ублажио имиграциони цунами са Блиског истока

 

  ИСПОСТАВИЛО се да је појава исламизације у Немачкој – само прва фаза стварања неопходне базе за нешто веће.

Аналитичари који се њоме баве ни сами нису знали да у плановима „исламизатора“ постоје детаљи који до сада нису били откривени. Наравно, чак ни сада када је све почело да се реализује – нико свечану инаугурацију-презентацију новог пројекта није извршио – нова фаза, која већ не подразумева „исламизацију у великој мери“, већ тоталну исламизацију, почела је без најаве и узбуђених повика „Алаху акбар!“

Немачка би морала одједном да се замисли о својој толеранцији према туђим вредностима и навикама које ништа заједничко немају са европским. Међутим, због познате неодољиве жудње Европљана за стварањем самима себи глобалних проблема да би их касније храбро решавали – морају се поштовати туђе навике.

По немачким законима, брак малолетника је забрањен (нема правила без изузетака, али ти изузеци, строго су прописани у истим законима). И полигамија – је такође табу. Али, у арапском свету, одакле долазе облаци „у великом броју“ и једно и друго – је нормална ствар.

По нормалној логици, избеглице су – гости. А гости треба да поштују норме утврђене од стране домаћина, који су одлучили да прихвате људе без крова, без средстава, домовине… Наравно, људски поштујући навике придошлица. Али не све, већ само оне које не противурече утврђеним европским вредностима, о очувању којих евро-пријатељи тако брину када желе да демонстративно оптуже „крвави Путинов режим“.

Европљани су заборавили да бране своје, или се боје да не буду нетолерантни и политички некоректни. Реакција на божићна дешавања у Келну – један је од првих доказа који томе иде у прилог. Али, сигурно није ни једини, ни последњи, као што је пракса и показала. После Келна је дошла идеја избацивања свињских шницли из школских менија (да мирисом не увреде уважене госте, којима Куран строго забрањује додир са овим „прљавим месом“), забрана нудистичких плажа…

 

 

 

muslimani-napadaju

 

 

 

        Још ће женама у Немачкој наредити да се купају у одећи и да носе не само вео, већ минимум хиџаб. Замислите купаће костиме за немачку женску пливачку репрезентацију на Олимпијским играма, рецимо, 2020. године?

Али ово опет није нешто чиме ће се како говоре пророчице, задовољити муслиманско срце. Јер, Европљани – су и даље лабилни.

Данас се слажу да се стихови из Курана уче пре него библијски псалми, сутра ће се већ предомислити… Зато Европљане-хришћане треба угушити бројем.

Међутим, не само таласом који се сада дешава (границу, по признању фрау Меркел, коју преноси шпански портал El Confudencial, свакодневно прелази 19.000 избеглица). Потребна је основа за освајање изнутра.

Избеглице, као што је толико пута објавила штампа различитих земаља, изразито су младе: мушкарци у напону снаге (до 30 година) и жене – још увек деца, испод 18 година. Међутим… Само по европским стандардима девојчица од петнаест година је – тинејџерка која још мора да иде у школу. Према муслиманском схватању- она је већ сасвим погодна за репродукцију потомства.

Пре месец дана, према подацима горе поменутог шпанског медија, суд Бамберга (Баварска), разматрао је случај незаконитог (према немачким законским прописима) брака полузрелог арапског мушкараца са 15-годишњом девојчицом, избеглицом из Сирије. Након много мозгања над ситуацијом, суд је утврдио да су „младенци ушли у брачни савез уз пуно поштовање сиријских закона, након обављеног сунитског обреда, дакле, брак треба сматрати легалним“.

На баварској земљи отворено су занемарени баварски закони у корист закона земље из које су избеглице побегле.

Судијама није пало на памет да размишљају о потреби да се заштите европске (и, пре свега немачке националне) вредности. Ово није само пљување на своју правну праксу, и није само дозвола странцима за кршење поретка установљених у земљи која их је прихватила. Ово је – фактичко извршење команде „руке у вис, предајте се!“, са пратећим предавањем кључева града (државе) странцима.

Само у Баварској за пола 2015. године забележено је 550 бракова, у којима је једна од страна непунолетна (реч је – искључиво о породичним везама, насталим између миграната). У 161 случају, невеста још увек није била напунила ни 16 година.

У регији Северна Рајна-Вестфалија – 188 бракова са 117 испод 16 година. Нема података из других 13 административних региона, али није тешко претпоставити на основу пропорције: само у Немачкој званично регистрованих бракова између ових новопридошлих муслимана закључено је 3000 до 3500 за шест месеци.

Статистика о полигамији, која је, према муслиманским законима, ствар нормална и природна, за сада није доступна штампи. Али, то не значи да полигамија не постоји у Немачка и да не напредује.

Британски бизнисмен индијског порекла „таман на време“ покренуо сајт Secondwife.com, чиме је процес проналажења „додатних жена“ значајно олакшан. Нема везе што је идеја наводно британска – интернет нема границе.

Знајући колико високом плодношћу располажу присталице ислама, није тешко замислити, колико брзо ће расти муслиманска компонента немачког становништва. А ако се томе дода тзв. свесно избегавање мајчинства рођених Немица, које рађају све касније и све ређе, постоји осећај да је крајње време да фрау Меркел не само алармира на узбуну, позивајући да се обрати пажња на ризик од апсорпције Немаца од стране Арапа, већ и да гради на граници утврђења типа Великог кинеског зида, како би се ублажио имиграциони цунами са Блиског истока.

„Ниједан од придошлих у ову земљу нема право да намеће у њој своје законе и норме“, – изјавио је у недавном интервјуу за лист Bild немачки министар правде Хајко Мас. – Сви који живе овде, морају поштовати оне законе, које је утврдила легитимна територијална власт, без обзира да ли су рођени у Немачкој, да ли су у њу дошли пре двадесет година или пре двадесетак дана из друге државе“.

Звучи врло убедљиво. Али, шта се дешава у пракси? Ево шта: недавно социјално истраживање, спроведено од стране Вестфаског универзитета, показало је да 47% немачких држављана турског порекла (најмногобројнија муслиманска дијаспора у Немачкој) живи у складу са законима ислама. При чему, ако се посматра по генерацијама, онда тај проценат код свеже придошлих расте на 57, а код имиграната у другој генерацији је 36%.

Чак 90% муслимана који живе у Немачкој, кажу да им се свиђа живот у тој земљи, а 54% њих верује да никада неће постати део друштва немачке државе.Зато постоји осећање да ће немачко друштво врло брзо постати део (и не основни) много веће муслиманске државе.

Уосталом, исламизација изнутра већ доноси своје прве плодове.

Салех Абдеслам, организатор терористичког напада у Паризу у новембру 2015. Године – француски је држављанин мароканског порекла.

Терориста, који је у Ници камионом разнео 84 људи, Мохамед Лахуајеџ Бухел је – француски држављанин туниског порекла.

Минхенски нападач Али Давид Сонболи, који је убио деветоро људи – држављанин је Немачке иранског порекла. Сви су они – друга генерација муслиманских имиграната. То јест, нису они који су скоро дошли у Европу, запомажући „пристајемо на све, само нас примите“, већ они који су рођени у Старом свету, али васпитани по исламском закону и у духу презира према свим немуслиманским нормама и вредностима.

Муслиманске породице умеју да чувају завете својих предака и да их следе. Успут преобраћајући друге у своју веру. Не наговарајући-намећући.

 

Превео: Срђан Ђорђевић

 

 

ИЗВОР: Факти