Фашиста, шеф дипломатије Немачке Зигмар Габријел крочио на КиМ и проговорио хитлеровски!

Немачки званичници заборављају да је директно због Немаца у прошлом веку страдало више од 60 милиона људи у свету и данас настављају отворено да пљују и газе ОУН и Србију…. подржавајући на другој страни албанске терористе.

 

Институционално фашистичко насиље Немаца!

 

Званична Немачка данас већ корача стопама фашизма и нацизма. Баук фашизма кружи Европом полазећи баш са Косова и Метохије. Немачка је међу првима фашистички ставила под ноге Организацију уједињених нација и државу Србију.

Наиме, Косово и Метохија су од јуна 1999. године званично под протекторатом Организације Уједињених Нација, највише правне организације у свету, и као део територије државе Србије. 

Међутим, понашајући се као хитлерова фашистичка Немачка, ова држава је газећи ОУН у Приштини инсталирала своју назови амбасаду и то директно правним насиљем. У фашизму је, Немачка то добро зна, насиље, било оно правно или физичко, инситуционализовано као оруђе у вођењу спољње и унутрашње политике.

И овог је , 15. фебруара 2018. г. шеф дипломатије Немачке Зигмар Габријел проговорио у Приштини језиком хитлеровог фашисте, директно се уплићући у унутрашње ствари Србије и газећи ОУН на најбруталнији, фашистички начин.

 

Зигмар Габријел

 

 

Зигмар Габријел у Приштини је на конференцији за штампу поручио да би “Србија требало да прихвати независност Косова како би ушла у ЕУ”. То је била очигледна Габријелова фашистичка уцена једне суверене државе Србије.

Подсећамо фашисту Зигмара Габријела да том фашистичком хитлеровском изјавом гази, пљује важеће међународне споразуме и своје међународне обавезе као што је повеља УН, Хелсиншка декларација из 1975., Кумановски споразум из 1999. и Резолуцију СБ УН 1244.

Хелсинсшким договором је призната неповредивост граница након Другог светског рата у Европи, а 35 држава потписница, међу њима и Немачка, се обавезало да ће поштовати људска права и темељне слободе те да ће сарађивати на економским, научним, хуманитарном и другим подручјима. Споразум су 1. аугуста 1975. у финском Хелсинкију потписали највиши представници свих европских држава.

 

Ништа се не мења у Немачкој

 

“Ако Србија жели да напредује ка ЕУ, примарни услов је изградња владавине закона, али природно такође и прихватање независности Косова” – рекао је Габријел на заједничкој прес-конференцији са такозваним косовским премијером Рамушем Харадинајем у Приштини.

Очигледно је да немачки шеф дипломатије није заборавио хитлеров фашизам и страдање света од фашиста у прошлом веку када је у свету убијено више од 60 милиона људи од директног кривца, фашистичке Немачке.

Немачки фашиста Габријел, очигледно да је то по изјавама, требало је да из Приштине у Немачку поведе Тачија, Весељија, Харадинаја да им предају на универзитетима у Берлину, Хамбургу, Бону…. баш из разлога што их поштује као такве, без икакве школе.

Очигледно је да Немачка од 1999. године није учинила ниједан корак да се у Приштини на власти доведу писмени, школовани Албанци! Наравно да им одговарају они без школе за ширење фашизма и тероризма.

Само до сада у Сирији и Ираку је, званично признаје Приштина,  погинуло 77 албанских терориста са Косова, више од 160 је још тамо а 140 их се вратило на Косово који раме уз раме шетају данас Приштином са немачким и другим амбасадорима западних земаља.

Шеф немачке дипломатије о томе није проговорио ни реч у Приштини, зато што подржава тероризам а подржава и фашизам кад су у питању фашистичке уцене и изјаве против Србије.


Доста је немачког фашизма. Доле немачки фашисти. Доле Зигмар Габријел!

                                                                                            
author-pic

Дугогодишњи је новинар листа “Јединство” који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.
Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.
Рођен је и живи у Косовској Митровици.

 


ИЗВОР: КМ Новине