ДОНАЦИЈЕ ЦЕНТРУ АКАДЕМСКЕ РЕЧИ

ДОНАЦИЈЕ ЦЕНТРУ АКАДЕМСКЕ РЕЧИ

Поштовани пријатељи,

Центар академске речи Шабац, већ низ година поред издавачке делатности својим читаоцима нуди и своје електронско издање. Уз пренос одабраних садржаја смо објављивали и разне оригиналне коментаре, огледе, преводе и друге чланке, развијајући особиту концепцију ослоњену на истинске и проверене народне вредности. Желели смо да својим читаоцима понудимо поглед на прошлост, будућност и садашњост са становишта које је наш народ одржало вековима, кроз историјске буре.

Наш рад је одавно превазишао аматерско старање о медију и суочавамо се са нужношћу да се професионално старамо о темама које радо пратите. У глобализованом свету је илузија очекивати да ће наш рад подржати светски моћници и власт коју исти ти моћници контролишу.

Добит није циљ Центра академске речи из Шапца, али је финансијска одрживост рада нашег удружења нужност. Ова нужност захтева одређена новчана средства за рад, за опстанак у медијској утакмици на тржишту, које је услов постојања у савременом свету, свиђало нам се то или не.

Стога вас молимо да својим уплатама подржите рад Центра академске речи Шабац, како би смо и даље на обострано задовољство и корист напредовали и развијали наш јавни рад.

Уплате је могуће извршити на следеће рачуне код Сбербанке:

Динарски: 285-2531000000176-86


у еврима: 285253120989595680


у рубљама: 285253120989595777

ХВАЛА НА РАЗУМЕВАЊУ!

ЦЕНТАР АКАДЕМСКЕ РЕЧИ