ДОБРО НАМ ДОШЛИ, ЛАЖНИ АЗИЛАНТИ! Наивни Срби вас воле више него себе саме

Д. Г.

 

 

Ето, босански муслимани ламентирају над тужном судбином њихових “саплеменика по вери”, али, никако да видимо да се они мало “испруже” и понуде своје домове “браћи” до које им је толико стало. Наравно, тзв. Бошњаци (мада им садака, ако су верници, то налаже) мудро ћуте, притајили су се. Радије би да њихова сиријска и авганистанска “браћа” иду у друге европске земље; нека се тамо други брину о онима које “Бошње”, иначе, барем колоквијално, неизмерно воле. Како видимо, лажне азиланте нико не позива у ФБиХ, у натовско-шиптарску парадржаву или у Албанију. Да ли је то оно: Јесмо браћа, али кесе нам нису сестре!

Коначно, изгледа да се баш нико у Европи не радује овој навали “радне снаге” у најбољим годинама. Наравно, нико – осим, изгледа, “добродушних” Срба. Српски премијер остаде без гласа, непрестано вичући: “Добро нам дошли, драге азилско-мигрантске избеглице!”

Погледајмо испод чланак извесног Ћемана. То је једно од типичних виђења једног просечног “Бошњака” (муслимана из Босне). О њиховој “избегличкој браћи” треба да брину Србија и друге европске земље. Сви осим њих. Ни на памет им не пада да отворе своје “прелазе”, и попут српског премијера, кажу “Добро нам дошли!” Свакако, уз неизбежно рођачко ословљавање: Добро нам дошли – драга браћо!

 

 

 

ИЗВОР: Корени