ЧИСТКА У ХРАМУ СВЕТОГ САВЕ. НОВИ СВЕШТЕНИЦИ БИ ДА КРШТАВАЈУ ВАНЗЕМАЉЦЕ

У Храму Светог Саве на Врачару извршена је велика чистка – уклоњени су  свештеници традиционалисти, попут Миодрага Поповића и Драга Убипариповића, а доведена је нова и млада екипа на челу са великом надом „НЛО православља“.

Реч је о Вукашину Милићевићу, сину чувене ЈУЛОВКЕ Лепосаве Милићевић, министарке здравља и вера и другарице Мире Марковић, познатом по чланку у коме се – попут латинских јеретика , – залаже за крштавање ванземаљаца приликом сусрета с њима .

Стaри свештеници разбацани су на далеке парохије (најближи Xраму Светог Саве остао је незаборавни Гајо Гајић, члан делегације СПЦ за припрему сабора у Цариграду 2016).

 1.2

 Вукашин Милићевић о екуменистичкој ванземаљској “браћи”:

  Нема потребе да ми хришћани стрепимо уколико икада дође до блиског сусрета треће врсте. У том случају треба да радимо што и иначе: проповедамо. Уколико се одазову проповеди, пронашли смо браћу…”

 

Долазак Милићевића&другова у Храм Светог Саве, – упркос његовим ишчекивањима, – неће довести до слетања НЛО објеката и блиских сусрета треће врсте на Врачару, али је несумњиво да ће блиски сусрети прве врсте (они екуменистички) овде постати честа појава. Звуци „глокеншпила“ учиниће пријатнијим боравак ватиканских јеретика на месту спаљивања моштију духовног прародитеља нашег – Светог Саве .

 

 EPSON DSC picture

Отац Серафим Роуз о “ванземаљцима”:

 “Човек нема разлога да верује у нека ‘високо еволуирана’ бића на другим планетама, али добро зна да заиста постоје ‘виши невидљиви умови’ у свету око нас. Њих има две врсте: једни служе Богу и помажу човеку (ангели), а другу су против Бога и желе да заразе човека својом завишћу и злобом, вукући га у погибију(демони).” 

ИЗВОР: Борба за веру