ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ: Против владајућег режима, али и не против сопствене државе! (ВИДЕО)

„Поштовани саборци, браћо и сестре, после краткотрајног предаха настављамо са активностима које, у разним прелазним формама, обављамо преко 3 године”, стоји у саопштењу председника покрета „Живим за Србију“, др Јоване Стојковић у коме се још додаје:

„Борба за необавезну вакцинацију, за слободу избора приликом медицинских интервенција, борба за очување родитељских права и традиционалне породице, борба против увођења хомосексуалне идеологије у школе и последично омогућавање сексуалним мањинама да ступају у брак и усвајају децу, борба против прекомерних овлашћења центара за социјални рад по питању деце, борба против друштвеног инжињеринга који обављају (не)владине организације, поверенице за равноправност и остали бесмислени и штеточински апарат који се плаћа нашим новцем, борба против „извоза“ деце у иностранство на усвајања, биле си у остале теме којима ћемо се бавити уз нове изазове увођења еутаназије, подразумеваног донаторства органа, „банки сперми“ , сурогат материнства и осталих западних „вредности“ које се присилно намећу нашем већински православном и традиционално оријентисаном народу, а усмерене су на разарање породице као основне ћелије сваког, па и нашег српског друштва.

Актуелна ситуација око мигрантске кризе постаје све алармантнија, а понашање актера ове спонзорисане инвазије сваким даном све охолије и безобзирније према домаћем становништву, како у Европи, тако и у Србији.

По питању високе политике, наш став је јасан и уписан је у Уставу Републике Србије- Косово и Метохија је Србија.

Није време за разочарања и дефетизам. Време је за опстанак и зато оставимо личне замерке, примедбе, ситне пакости и наслађивања. Наш Покрет, иако млад и политички неискусан, избегао је да буде део шибицарских поткусуривања, а можда и већих обавештајних игара. Зато поручујемо свима у земљи и ван ње – ми јесмо против погрешних одлука актуелне власти и антинационалне политике ко год да је спроводи, али нисмо и никада нећемо бити против сопствене државе.

 

Режими се смењују, а држава остаје свима нама чији су се дедови за њу борили. Како ћемо то ми чинити, обнародоваћемо до краја године на великој Скупштини Покрета. МЕЊАЊЕ НАКАРАДНОГ СИСТЕМА ПОЧИЊЕ!

 

ИЗВОР: Србин.инфо