БЕОГРАД: плакати Вучићу, Пед*ру! – председник Србије у шоку!

  • Организација “Образ” је облепила центар Београда плакатама и издала саопштење за јавност

Отаџбински покрет „Образ“ је организовао акцију, против „издајничког режима који организује ширење најгоре разврата и содомског греха на улицама Београда“.

У саопштењу наводе да тиме показују како слободарски дух Србије није угушен.

ВУЧИЋ

Када је сазнао да је центар српске престонице облепљен налепницама ВЧЋ ПДР (Вучићу, пед*ру), предсеник Србије је био у шоку:
„Како могу бити хомусексуалац када имам два сина и кћерку”, према још непотврђеним изворима Вучић је изјавио у кругу својих најближих сарадника.

Облепили су центар плакатама на којима је скраћеница ВЧЋ ПДР (Вучићу, пед*ру) којима исказују своје неслагање са чињеницом да се данас у Београду организује „Геј парада“.

„У центру Београда стоји јасна порука режиму: против Бога можете како хоћете, али не можете докле хоћете“, наводи „Образ“ у саопштењу.

Они сматрају да је Србија претворена од стране издајника у колонију и да је много бивших Срба продаје веру на вечеру.

Но, они су и становишта да „оно што нам нико не може одузети јесте право и обавеза да својим личним примером и непоколебљивом вером сведочимо и негујемо здраве породичне и националне вредности”.

Своје саопштење завршавају речима из Горског Вијенац „Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може!“

ГЕЈ ПАРАДА БЛОКИРА БЕОГРАД

Окупљање учесника геј параде у Београду је од 12:00 часова на Славији, тачније код хотела „Хилтон“, док ће шетња кренути у 14:00 и то од Славије, Улицом краља Милана, преко Теразија и Трга републике до Студентског трга где ће од 16:00 до 20:00 бити одржан концерт.

Нема ни потребе напомињати да ће од раних јутарњих часова овај потез, од Славије до Студентског трга, бити у својеврсном обручу, а нарочито од 10:00 када ће доћи и до прекида у градском саобраћају.

Међутим, полицијске блокаде ће бити знатно шире, те ће се протезати од Улице кнеза Милоша до Булевара краља Александра на једној, односно од Карађорђевог парка па до Калемегдана и Зеленог венца на другој страни.

Главни део блокаде трајаће од 10:00 до 15:00, док ће касније „у обручу“ бити само појас око Студентског трга (до вечерњих сати, док се окупљени не разиђу после концерта), дакле од Трга републике до Калемегдана и од Кнез Михаилове до Дорћола. Како би се избегли било какви ексцеси.

Како стоји у саопштењу Секретаријата за јавни превоз, од 10:00 до 15:00 за саобраћај ће бити затворене Краља Милана, Теразије, Коларчева и Трг републике, а од 10:00 до 20:00 Улица Васе Чарапића и Студентски трг.

Ово ће довести до великих промена и у градском превозу.

 

ИЗВОР: Правда